הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

גם סימנטוב, צ'קאנה ופור בספק למכבי פ"ת

רק זה היה חסר להפועל ר"ג: שני הראשונים לא התאמנו והשלישי נטש את האימון. טלקיסקי יעבור בדיקת C.T שתאבחן את פציעתו. בקבוצה מתקשים לעכל: "מה שקורה פה מוזר"

עידן חגי   16.02.11 - 14:34
Getting your Trinity Audio player ready...
מה יהיה עם הפצועים? הוכנבוים
מה יהיה עם הפצועים? הוכנבוים

לא מספיק שהפועל ר"ג נמצאת במקום האחרון עם ניצחון בודד, היא ככל הנראה תאלץ להסתדר עם סגל קצר יחסית למשחק הקרוב נגד מכבי פתח תקווה בחוץ.

מצבת הפצועים של ירון הוכנבוים הולכת וגדלה. שחר סימנטוב שסובל ממתיחה עבר היום (רביעי) טיפול ולא התאמן. חברו לקבוצה, קרלוס צ'קאנה, שסובל ממתיחה בשריר הארבע ראשי, החמיץ את האימון ושניהם בספק למשחק בשבת. אבל כאב הראש של הרמת גנים לא מסתיים כאן. תמיר פור סובל מסדק בבוהן כף רגלו וגם הוא עלול להחמיץ את המפגש עם היריבה ממלאבס. פור ספג מכה במשחקון הפנימי ונטש את האימון.

הבעיות החדשות מצטרפות לכמה ישנות. כמו הפציעה של דמיטאר טלקיסקי, שיעבור אחר הצהריים CT כדי לאבחן את הפגיעה ברצועות הברך והקרסול, והמתיחה בשריר ממנה סובל טל חן, שנעדר כבר כמה ימים. גם חן עלול להיעדר בשבת.

"זה באמת דבר מוזר, מה שקורה פה עם כל הפצועים", גורם בהפועל רמת גן התייחס למצב, " זה משהו שלא היה פה הרבה מאוד זמן וזה רק תוספת לעונה המשוגעת שאנחנו עוברים עד עכשיו".

בקבוצה נאלצים למצוא פתרונות יצירתיים לבעיית הפצועים, ומי שנטל חלק באימון היה עוזר המאמן, איציק ברוך, ששיחזר את ימיו כשחקן הפועל רמת גן.

* מאמן הפועל ר"ג, ירון הוכנבוים, הורחק היום ל-4 משחקים על תנאי על ידי בית הדין המשמעתי של ההתאחדות. הסיבה: הוכנבוים קיבל משכורת כשאימן בנצרת עילית עוד לפני שחוזהו עבר בבקרה התקציבית.

-->