הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

רוי ניסני החל להתאמן עם רלף שומאכר

נהג המירוצים הישראלי (16) פתח במחנה אימונים עם אחיו של מיכאל לפני פתיחת העונה בפורמולה מאסטר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   15.03.11 - 21:12
Getting your Trinity Audio player ready...
נהג המרוצים הישראלי, רוי ניסני, התחיל היום (שלישי) בגרמניה מחנה אימונים לקראת עונת 2011 שעומדת להיפתח בסוף החודש הבא. ניסני, שיתחרה העונה עם קבוצת מוקה מוטור ספורט באליפות הפורמולה מאסטר, מתאמן תחת הדרכתם של רלף שומאכר (אחיו של מיכאל) ושל המהנדס הבכיר, פרנק לוקה, אותו מהנדס שגידל ואימן את סבסטיאן פטל, אלוף הפורמולה 1 בעונה האחרונה.

ניסני סיים עונה ראשונה טובה במרוצי הפורמולה ב.מ.וו ג'וניור עם ארבע הופעות על הפודיום, פול פוזישן אחד וניצחון הירואי במרוץ סיום העונה במונזה שבאיטליה, שזכה לערעור על ידי הנהג המפסיד מיכאל למוטה.

עכשיו עובר ניסני להתחרות בפורמולה מאסטר. מדובר בסבב מרוצים שמתקיימים בין היתר במסלולים של הוקנהיים ונוברגרינג בגרמניה, האסן בהולנד, זולדר בבלגיה ומסלול ה-A1 באוסטריה וזוכים לפופולאריות רבה בקרב חובבי הספורט המוטורי.

-->