הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ימפולסקי: "כואב על היתרון שאיבדנו. נפיק לקחים"

קשר מכבי נתניה על ה-2:2 מול מכבי פ"ת "מקווה שנגיע בסוף העונה לפלייאוף העליון. מגיע שאפו לקהל שתמך בנו"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   03.04.11 - 14:04
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי נתניה פספסה אתמול (שבת) הזדמנות לעלות למקום ה-6, המוביל לפלייאוף העליון, כשאיבדה פעמיים יתרון בדרך ל-2:2 מול מכבי פ"ת. החבורה של ראובן עטר ממוקמת כיום במקום ה-8, מרחק של נקודה אחת מהפלייאוף העליון.
"קצת מצער שאיבדנו פעמיים את היתרון", אמר דלה ימפולסקי, כובש השער הראשון, לאתר ערוץ הספורט. "נפיק לקחים מהמשחק הנוכחי ונשפר מה שצריך בשני המשחקים שנותרו עד סיום העונה הסדירה".

על השער שלו אמר הקשר: "ראיתי הזדמנות טובה, עשיתי תנועה אלכסונית ואני שמח שהבקעתי. אנחנו מאוד רוצים להגיע לפלייאוף העליון ואני מקווה שנגיע לשם ונגיע למטרות שלנו. אני לא מרוצה מהמשחק הזה כל כך. אני רוצה רק להגיד שאפו לכל האוהדים שבאו ותמכו בנו. כל הכבוד".

המשחק הבא של נתניה יהיה בשבת אצל הפועל ב"ש, שכבר איבדה סיכוי מעשי להגיע לפלייאוף העליון. במחזור הסיום של העונה הסדירה, החבורה של עטר תארח את המוליכה מכבי חיפה.
-->