הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בלו: "יודעים כמה יום הזכרון חשוב"

גם שחקני מכבי שחררו אנחת רווחה. ליאור אליהו על הקדמת הגמר: "כעת נוכל להתרכז בכדורסל, כמו שצריך". הוקדמו משחקי רבע גמר הפלייאוף הישראלי

רועי גלדסטון   07.04.11 - 09:50
Getting your Trinity Audio player ready...

בשבת תפגוש מכבי תל אביב את אשדוד בליגה אבל אפשר להניח כי ייקח עוד קצת זמן עד שחניכיו של דייויד בלאט יפנו את מחשבותיהם למאיר טפירו וחבריו. אחרי שאתמול (רביעי) נודע על הקדמת גמר היורוליג ל-17:30, רובם עדיין שמחים על כך שתינתן להם ההזדמנות לסיים עונה אירופית מוצלחת עם זכייה ביורוליג.

פרסום ראשון: גמר היורוליג הוקדם ל-17:30

"אני מאוד שמח שזו ההחלטה שנפלה", אמר דייויד בלו, "אני שמח שהיורוליג ומכבי הסתדרו כי אני יודע שיום הזכרון חשוב לישראלים, ושמכבי חשובה ליורוליג. נקווה שנשחק באמת במשחק הגמר, אנחנו עדיין צריכים לעבור את חצי הגמר כדי להגיע לשם. אין קשר למועד המשחק מבחינתנו. אנחנו רוצים לשחק ולנצח ללא קשר לשעת המשחק".

ליאור אליהו הוסיף: "תודה רבה להנהלת היורוליג שהתחשבה בנו ותודה על כל המאמצים שההנהלה שלנו השקיעה. עכשיו נתעסק רק בכדורסל, כמו שצריך להיות".

המאמן דייויד בלאט אמר לאתר ערוץ הספורט: "אני מלא הערכה להנהלת מכבי וגם ליורוליג, זו הרגשה נפלאה. השחקנים היו מודעים לבעיה והוקל להם בצורה רצינית. אני אישית ידעתי שההנהלה שלנו תעשה הכל כדי לסדר את העניין אבל הייתי פחות אופטימי כלפי כל הגורמים האחרים. אני מעריך את כל מי שעזר להקדמת המשחק".

לאוהדי מכבי שעכשיו יכולים בראש שקט לרכוש חבילות לפיינל פור אמר: "שמחתם זה שמחתנו. שיבואו, יעודדו ויהנו. יש לי גם הרבה חום בלב ליורוליג, שמצאו לנכון לעזור לנו ולעשות את הדבר הנכון בשביל כולם, והם ראויים להערכה על כך. אנחנו מצידנו עשינו על הפרקט את שלנו כדי להביא את מכבי ואת אלפי האוהדים הנפלאים שלנו לפיינל פור, רגע השיא של הכדורסל האירופי, ואנחנו מאוד שמחים כרגע".

מנהלת הליגה נענתה לבקשתה של קבוצת מכבי והקדימה את מועדי המשחקים הראשון והשני שלה בפלייאוף, כדי לאפשר לה להתכונן כראוי למשחקי הפיינל-פור של היורוליג בברצלונה. משחק הפלייאוף הראשון של מכבי מול המדורגת שמינית בסדרת רבע הגמר יתקיים ביום שלישי ה-26.4 במקום ביום חמישי ה-28.4 והשני במוצאי שבת ה-30.4 במקום יום חמישי ה-5.5.

-->