הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

העתיד כאן: שער ראשון נכבש בעזרת נעליים שיוצרו במדפסת תלת מימד

אחד הכוכבים הצעירים בעולם הכדורגל רשם ציון דרך חשוב בפרויקט של אדידס

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   11.08.26 - 13:05
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

עולם נעלי הכדורגל עבר לא מעט שינויים בשנים האחרונות, מכאלו ללא שרוכים, צורה של גרב ועד חומרים שהפכו קלים וגמישים יותר. כעת אדידס מנסה לקחת את התחום צעד נוסף קדימה, עם טכנולוגיה שעשויה לשנות בעתיד את הדרך שבה מייצרים נעלי כדורגל: הדפסת תלת ממד והתאמה אישית למבנה כף הרגל של השחקן.

אמש (ראשון) התרחש רגע היסטורי כאשר לראשונה, נכבש שער עם נעליים שיוצרו בדרך הייחודית. מי שחתום על ציון הדרך הוא קאבן סאליבן בן ה-16 ומסומן כבר כאחד הכוכבים הבאים בכדורגל העולמי. הקשר בן ה-16 של פילדלפיה יונין מליגת ה-MLS רשם שער ובישול עם המוצר החדש שבחר באמריקאי הצעיר להיות הפנים של המותג.

הנעליים החדשות פותחו במסגרת פרויקט R.A.P – Radical Athlete Perception של החברה הגרמנית, כשהמטרה היא לקחת את ההתאמה האישית צעד קדימה ולהתאים את מבנה הנעל לכף הרגל של הספורטאי.