הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

צמד לבריבו. שערים לטוקלומטי ועבדה ב-1:2

צפו: די.סי יונייטד גברה על קולומבוס, שרלוט על מונטריאול. פיינגולד בישל

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   10.09.26 - 05:50
Getting your Trinity Audio player ready...
Getty
Getty
לילה מוצלח לנציגינו מעבר לים. 14 משחקי MLS התקיימו בין שלישי לרביעי, כשלא פחות משלושה ישראלים מצאו את הרשת - תאי בריבו, עידן טוקלומטי וליאל עבדה. ישראלי רביעי, עיליי פיינגולד, בישל שער ניצחון.

די סי יונייטד - קולומבוס קרו 1:2
תאי בריבו חזר להרכב, כשבועיים לפני פגרת הנבחרת, והבקיע צמד בדקות ה-24 וה-38. החלוץ הבכיר של נבחרת ישראל הגיע ל-14 שערים אישיים העונה בליגה האמריקאית, כשקבוצתו במרחק שתי נקודות מהפליי-אין עם משחק חסר.






מונטריאול - שרלוט 2:1
ליאל עבדה בשער נפלא (37) ועידן טוקלומטי המחליף (81) הפכו אחרי שער של דניאל ריוס (34) במשחק חוץ קשה, מול האוהדים שקיללו את דור תורג'מן אחרי שכבש מולם בשל מוצאו. שרלוט במקום החמישי במזרח עם 39 נקודות.






ניו יורק סיטי - ניו אינגלנד 2:1
דור תורג'מן פתח בהרכב ושיחק 71 דקות, אך מי שגנב את ההצגה היה דווקא עיליי פיינגולד. אקס מכבי חיפה עלה מהספסל בדקה ה-72 לצד דניאל גאזדג' ובישל לו את שער הניצחון. ניו אינגלנד שלישית במזרח עם 40 נקודות.



מינסוטה - דאלאס 2:1
רן בנימין פתח בהרכב, לראשונה בקריירה כמגן ימני, והוחלף בדקה ה-77. דאלאס שלישית במערב עם 40 נקודות.

תגיות: תאי בריבו