האם הסאגה של הקיץ מגיעה לסיומה? על פי דיווחים סעודים: המעבר של כריסטיאנו רונאלדו לאל הילאל עשוי להיסגר בשעות הקרובות. "על פי ההתפתחויות בשיחות בשעות האחרונות, נראה שהעסקה הזו תיסגר בקרוב", נכתב במדינת המפרץ.
כזכור, למרות הגיל, נראה שפרישה היא אינה אופציה עבור הכוכב בן ה-40. אל נאסר אומנם הציעה לרונאלדו חוזה חדש, אך עם קיצוץ משמעותי בשכרו. עם זאת, על פי הדיווחים, רונאלדו מעוניין לשחק בגביע העולם למועדונים, מפעל בו אל נאסר לא תשחק ואל הילאל דווקא כן.
עדיין לא ברור אם המעבר של רונאלדו יהיה בחוזה קצר טווח, רק לצורך השתתפות בגביע העולם במועדונים, או שיהיה מדובר בחוזה ארוך יותר. על פי הדיווחים, אל הילאל רוצה להנחית את הכוכב הפורטוגלי על מנת שיעזור לה גם במהלך העונה הבאה.
רונאלדו הגיע לאל נאסר בינואר 2023, לאחר שעזב את מנצ'סטר יונייטד בטריקת דלת. במהלך תקופתו באל נאסר רשם רונאלדו 105 הופעות, בהם כבש 93 שערים ובישל 19 נוספים.