הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ג'ימי קלארק וטי ג'יי ליף צפויים לשחק נגד קריית אתא

הגארד ימשיך להיכנס לקצב, גם הגבוה עתיד להתלבש. קולסון והורד יזכו למנוחה?

רותם פלדברג
רותם פלדברג   27.09.26 - 14:41
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

מכבי תל אביב תעלה הערב (19:00, 5SPORT) לפרקט ברבע גמר גביע ווינר, שם תפגוש את אליצור קריית אתא באנרבוקס שבחדרה.

הצהובים מגיעים אחרי האכזבה מההפסד לווילרבאן במחזור הראשון ביורוליג, ויקוו לפתוח את השבוע העמוס עם ניצחון ואנרגיות חדשות. בהמשך השבוע מצפים להם שני משחקים ביורוליג - מול בשיקטש ביום רביעי ופנאתינייקוס ביום שישי.

בעקבות העומס, עודד קטש צפוי לחלק את הדקות ולבצע מספר רוטציות. ג'ימי קלארק, שחזר מפציעה ושיחק רק במחצית השנייה מול וילרבאן, צפוי לקבל הערב דקות מוקדמות יותר במטרה להיכנס עוד יותר לקצב. טי ג'יי ליף צפוי להתלבש לאחר שלא שיחק במשחק האחרון, בעוד בונזי קולסון צפוי לקבל מנוחה נוספת לאחר שהיה חולה. גם ג'יילן הורד עשוי לקבל מנוחה לקראת המשך השבוע.

מנגד, קריית אתא מגיעה למשחק אחרי שני ניצחונות רצופים - על הפועל חולון ועל הפועל העמק. מול הקבוצה מהצפון ביצעה קריית אתא קאמבק מרשים, לאחר שחזרה מפיגור של 18 נקודות בדרך לניצחון בנקודה בתום הארכה.

הקבוצה של אלדד בנטוב איבדה במהלך המשחק מול חולון את נייקי סיבאנדה, שנפצע וייעדר תקופה ארוכה. בעקבות זאת, קריית אתא נותרה עם שלושה זרים בלבד - המספר הנמוך ביותר בליגה.