הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"ג'ים רטקליף איבד רבע מהונו תוך שנה"

לאחר העונה הרעה של יונייטד: הבעלים צנח במצעד עשירי בריטניה. הפרטים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   16.05.25 - 12:22
Getting your Trinity Audio player ready...
סר ג`ים רטקליף (getty)
סר ג`ים רטקליף (getty)
מנצ'סטר יונייטד אמנם תקבל הזדמנות לסיים את עונת 2024/25 עם תואר (כשתשחק בגמר הליגה האירופית מול טוטנהאם), אבל קשה לומר שמדובר בעונה מוצלחת. אחרי 36 מחזורי פרמייר ליג, היא נמצאת רק במקום ה-16 בטבלה, עם 17 הפסדים - מרחק שמיים וארץ מהפסגות שהמועדון הזה ידע בעבר.

ומסתבר שהקריסה המקצועית מגיעה גם לקומות הגבוהות - בוודאי בכל הקשור לבעלים החדש, סר ג'ים רטקליף. על פי רשימת העשירים בבריטניה, שהתפרסמה ב"סאנדי טיימס", רטקליף איבד רק בשנה האחרונה כרבע הונו (6.4 מיליארד ליש"ט). איש העסקים בן ה-72 צנח מהמקום הרביעי ברשימת אנשי עסקים למקום השביעי, וכעת הונו מוערך בכ-17 מיליארד ליש"ט "בלבד".

אגב, לפני ג'ים רטקליף ברשימה - במקום החמישי מופיע איש העסקים הישראלי עידן עופר, שמחזיק ב-30% מהבעלות על אתלטיקו מדריד. שוויו מוערך ב-20.12 מיליארד ליש"ט.