הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מארק קיובן: "מתחרט שמכרתי את המאבריקס לאדלסון"

בעלי דאלאס לשעבר בראיון בארה"ב: "עשיתי הרבה מאוד טעויות בתהליך הזה, ולא אפרט"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   30.03.26 - 22:52
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

מארק קיובן הוא אחד מהבעלים המוכרים והצבעוניים ב-NBA, אך בדצמבר 2023 בחר לקחת צעד אחורה ומכר את אחזקותיו, בדצמבר 2023, למרים אדלסון - אחת מהנשים העשירות בעולם, ומשפחת דומונט - בסכום עתק על 3.5 מיליארד דולר.

אך היום (שני), בפודקאסט בארה"ב, חשף קיובן כי נכון להיום, הוא לא שלם שמכר את המאבס דווקא להם. בנוסף, סיפר קיובן - מדוע הוא מכר מלכתחילה את המועדון? 


 

"למה מכרתי את המאבריקס? זה התחייבות אמוציונלית גדולה. אתם מכירים את היחס והאהבה שלי לקבוצה, וזה קשה להיות ככה בכל משחק. הסיבה השניייה היא שהילדים שלי גדלו, והתחילו לחשוב אם הם רוצים לעבוד שם, ולא רציתי את זה. לא רציתי שהם ייכנסו לתוך העולם הזה כי אם אתה עושה טעות קטנה, אתה הבן-אדם הכי גרוע בעולם עבור האוהדים".

"האם יש לי חרטה? לא. אני לא מתחרט שמכרתי את הקבוצה, אבל בהחלט מתחרט למי שמכרתי אותה. עשיתי הרבה טעויות בתהליך הזה, ולא אפרט מעבר לכך", סיכם קיובן.

כזכור, 14 חודשים בלבד אחרי המכירה, יצא לפועל אחד הטריידים המפתיעים והגדולים בתולדות ה-NBA, בו ראינו את לוקה דונצ'יץ' - הכוכב הגדול ביותר של דאלאס בשנים האחרונות, עובר ללייקרס תמורת אנתוני דייוויס. כמו כן, כידוע, בנה של מרים אדלסון הוא מתן אדלסון, הבעלים של הפועל ירושלים.

-->