הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"בשוק של היום הייתי שווה 200 מיליון ד'"

איגביני יעקובו נזכר: "הסכומים בהם רכשו אותי נחשבו לעצומים בזמנו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   26.08.26 - 14:57
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)
איגביני יעקובו זכור עד היום כאחד הזרים הגדולים שהיו בישראל מאז ומעולם. החלוץ הניגרי הגיע בגיל צעיר למכבי חיפה, שיחק ארבע שנים בישראל והוביל את הירוקים לשתי אליפויות וגם לשלב הבתים של ליגת האלופות. בהמשך הוא כיכב בפרמיירליג ושיחק בפורטסמות', מידלסבורו, אברטון, לסטר ובלקבורן.

כעת בראיון ל-AY Suga, התייחס יעקובו לסכומים המטורפים בשוק ההעברות וניסה להעריך כמה הוא היה שווה לו היה משחק כדורגל בימים אלו.
"אתה רואה שחקנים נמכרים כיום, אם הם כובשים 10 שערים הם שווים 50 מיליון", אמר, "אני כבשתי בכל עונה בפרמיירליג בערך 15 שערים, זה קרה לאורך שנים. המעבר שלי ממידלסברו לאברטון היה בסביבות ה-11.5 מיליון פאונד, והיום הסכום הזה זה כמו 150 מיליון פאונד (כ-204 מיליון דולר)".

יעקובו המשיך ואמר: "בזמנו הסכומים בהם נרכשתי היו נחשבים להרבה כסף. כשמשלמים עליך סכום כזה, יש הרבה לחץ לספק את הסחורה. גם המעבר שלי מפורטסמות' למידלסברו, בסביבות 7.5 מיליון פאונד, היה סכום עצום בזמנו. זה לחץ גדול כי אתה חייב לספק את הסחורה. אני חושב שבסכומים של היום הייתי שווה 150 מיליון פאונד".