הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

שובר שיאים: נתוני הקהל במייג'ור פריז

עשרות אלפים אוהדי פאדל צפו במשחקים. וגם: הכמות המטורפת מתחילת השנה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   14.09.26 - 17:30
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Ewen Gavet/Icon Sport via Getty Images)
(Photo by Ewen Gavet/Icon Sport via Getty Images)
ענף הפאדל ממשיך לצמוח בזירה הבינלאומית, מה שבא לידי ביטוי בנתוני קהל שיא בכל טורניר בסבב הפרימייר פאדל. המייג'ור בפריז, ששוחק במתחם רולאן גארוס האייקוני, רשם ציון דרך היסטורי של לא פחות מ-81,000 צופים שהגיעו לצפות במשחקים. המונים נהרו ליציעים כדי לחזות ברגעים הגדולים בכיכובם של ארתורו קואייו ואגוסטין טאפיה, לצד כוכבות העל ארי סאנצ'ס ואנדראה אוסטרו.

הנתונים המרשימים בבירה הצרפתית מצביעים על עלייה של 26.5% בהשוואה לטורניר הקודם ב-2025, שהביא עמו תוספת של 17,000 צופים נלהבים. בגמר הגדול, בו ניצחו טאפיה וקואייו את פדריקו צ'ינגוטו ואלה גלאן, כ-15,000 צופים מילאו את מגרש פיליפ שטרייה עד אפס מקום והעניקו תפאורה מחשמלת.
היציעים המלאים בטורנירי הפאדל הגדולים הפכו לעניין שבשגרה בכל רחבי העולם. האווירה בפריז התחרתה בשיא נוסף שנרשם במאי האחרון בחצי הגמר של טורניר בואנוס איירס P1, שם 16,920 צופים פתחו את פסטיבל הפאדל בפארק רוקה. שבוע בלבד לפני הטורניר בצרפת, מדריד P1 משכה יותר מ-14,000 צופים ביום בודד, בעוד שטורנירים נוספים במלאגה, רומא ומילאן המשיכו לשבור שיאי נוכחות מרשימים.

המומנטום האדיר של ענף הפאדל מבטיח שבירת שיאי צופים גם בהמשך הדרך. יותר מ-600 אלף אוהדים הגיעו למגרשים ב-23 הטורנירים השונים שהתקיימו לאורך עונת 2025. ההצלחה האדירה, המגובה גם באירועי סבב ה-FIP, יוצרת ציפייה שיא לקראת טורניר הגמר הגדול שצפוי להתקיים בדצמבר הקרוב בפלאו סנט ז'ורדי שבברצלונה.

תגיות: פאדל