הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

קלאס משלו: זינדין זידאן השיק מחבט פאדל חדש

אגדת העבר ומאמן צרפת פתח בשיתוף פעולה מיוחד וזכה לליין מחבטים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.10.26 - 18:42
Getting your Trinity Audio player ready...
(צילום: אדידס)
(צילום: אדידס)
זינדין זידאן לוקח את האהבה לפאדל צעד נוסף. אגדת הכדורגל ומאמן נבחרת צרפת השיק מחבט על שמו בשיתוף אדידס, כחלק מקולקציית Metalbone ZZ החדשה. מי שהצטרף אליו להצגה היה אלחנדרו גלאן, המדורג שלישי בעולם, שכיכב לצד הצרפתי בסרטון הפרסומי.

המפגש בין השניים סיפק גם חילופי דברים משעשעים. ״אם ננצח, אני לוקח את הנעליים״, אמר גלאן לזידאן כששיחקו עם המחבט החדש. בהמשך הסרטון הציב הספרדי את המחבט במרכז התצוגה, וזיזו העניק לו את נעלי הכדורגל שלו. ״מגיע להן מקום ראוי״, אמר.
המחבט שהציג זידאן, Metalbone ZZ Carbon, כבר מוצע למכירה בחנות הרשמית של אדידס פאדל במחיר של 300 יורו. לצדו הושק גם דגם Metalbone ZZ Team, שמחירו 180 יורו. זהו שיתוף הפעולה הראשון בין אדידס לצרפתי בתחום מחבטי הפאדל.

החיבור של זידאן לענף החל הרבה לפני הקולקציה החדשה. ב-2021 הוא פתח את מועדון הפאדל Z5 באקס אן פרובאנס, סמוך למארסיי, בשיתוף All for Padel Courts. פעילות הפאדל הצטרפה למתחם הספורט המקורי שלו, שנחנך כבר ב-2011. כיום מציע המתחם 12 מגרשי פאדל, ולצידם פועלים שישה מגרשים פתוחים במתחם שבאיסטר.

גם מדריד נמצאת בתוכניות ההתרחבות של המשפחה. לפי דיווח של "אל קונפידנסיאל" ממאי 2025, אנשי Z5 בחנו הקמת מתחם כדורגל ופאדל ברובע הורטלסה, ואף קיימו פגישות עם נציגי העירייה. את המהלך הוביל אנצו, בנו של זידאן, במסגרת פעילותו בעסקי המשפחה.