המחזור העשירי של הליגה הלאומית ננעל הערב (שני) עם שלושה משחקים. הכח עמידר ר"ג ניצחה בחוץ את מכבי אום אל פאחם 0:2, בית"ר ת"א רמלה והפועל נצרת עילית נפרדו בתיקו 0:0 משעמם. גם הפועל כפ''ס ומכבי ב''ש לא השכילו לכבוש ונפרדו בתיקו מאופס.
כל הטבלאות, כל החדשות וכל העדכונים, כאן בעמוד הליגה הלאומית
מכבי אום אל פאחם - הכח עמידר ר''ג 2:0
הסגולים יכולים להיות מרוצים. בזכות שלוש הנקודות שהם ליקטו הם גם עקפו את המועדון מהמגזר בטבלה, וגם עלו למקום השישי, נקודה בלבד מהמוליכה בני לוד. המשחק הוכרע תוך שלוש דקות בלבד כשעומר רפס (37) ורומן מלכוב (40) כובשים לזכות הקבוצה של מאיר סומך. אום אל פאחם (ניצחה בבית רק פעמיים מתחילת העונה) פיפסה הזדמנות להשוות נקודות עם אותה לוד, והיא נותרה רק במקום התשיעי.
בית"ר ת"א רמלה - הפועל נצרת עילית 0:0
קרב תחתית נערך באצטדיון וינטר כאשר הבית"רים אירחו את נועלת הטבלה, הפועל נצרת עלית. שתי הקבוצות לא השכילו לנצל את המצב הצמוד בטבלה (רק 10 נקודות מפרידות בין המקום הראשון לאחרון) ולקפץ מספר מקומות במעלה הטבלה. המפגש לא התעלה לרמה גבוהה מלבד מספר החמצות מצידה של המארחת והסתיים בתיקו מאכזב.
הפועל כפ"ס - מכבי ב"ש 0:0
גם כאן קיבלנו משחק חלש ללא שערים. האורחת, לה שאיפות לחזור לליגת העל אחרי שנכשלה לעשות זאת בשנה שעברה כשהפסידה להפועל פ"ת במבחנים, עלתה מקום אחד בלבד למקום ה-11, על חשבונה של השכנה מרעננה. הקבוצה מבירת הנגב עדיין מתחת לקו האדום (14) עם 10 נקודות בלבד.