הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ההחלטה של אבי לוזון בנוגע לעתיד לירן חזן וניב יהושוע

התוכניות של מכבי פ"ת ללאומית: מהמאמן ועד הרכש. מתוך 'ארץ הכדורגל'

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   13.05.25 - 20:02
Getting your Trinity Audio player ready...
לאחר הירידה לליגה הלאומית בסוף השבוע האחרון, במכבי פ"ת כבר נערכים לעונת 25/26. הערב (שלישי), יגאל גודלשטיין ואייל לחמן ניתחו ב"ארץ הכדורגל" את התוכניות של המלאבסים, שמתכננים להחזיר מספר שחקנים שעזבו אותם בעבר ומשחקים בקבוצות שונות בלאומית.

נתחיל מהשער, שם מכבי פ"ת מתכננת להשיב את מאור ארליך מכפר קאסם שיהיה השוער השני אם מרקו וולף לא יימכר.  

בנוסף אליו, מכבי פ"ת מתכננת להשיב אליה מספר שחקנים נוספים מכפר קאסם - פז שיפמן, אדר פוקס, אילי צעירי. זאת כשבין היתר הכחולים ישיבו לשורותיהם גם את שביט אלגבי (מכבי יפו), אייל אינברום (כפר שלם) ואריאל לוגסי (מכבי הרצליה).

במקביל, הבעלים אבי לוזון הכריז שלירן חזן וניב יהושוע לא ימכרו עד שהקבוצה תחזור לליגת העל, אלא אם תהיה הצעה מחו"ל.

בנוסף טען לוזון שנועם שוהם ימשיך בתור מאמן הקבוצה, ואף אמר: "אם זה לא יהיה יורגן קלופ, זה יהיה שוהם". לוזון ושוהם ייפגשו בקרוב, ויש ביניהם קשר טוב, והמאמן צפוי להנות מסגל רחב ועמוס בשחקני בית.

שחקן ההתקפה הראשונה שסימן שוהם הוא פרנק ריבולייה. החלוץ שהיה בעפולה ומשחק העונה בהפועל פ"ת יחצה את הכביש. שוהם אוהב את העובדה שמדובר בשחקן מאוד קבוצתי. ויטאלי דמשקאן, שהאריך במהלך העונה את חוזהו בקובצה עד ל-2026, יישאר בקבוצה.