ענאן חלאיילי המשיך הערב (חמישי) את העונה הגדולה שלו בבלגיה עם זכייה בגביע המקומי, כשבישל שער ב-1:3 של רויאל אוניון סן ז'ילואז על אנדרלכט בגמר שנגרר להארכה.
הישראלי, שפתח בהרכב והשלים 106 דקות, סידר לקווין מקלאסיטר את ה-0:1 בדקה ה-74 וב-DH הבלגי החמיאו: "הוא סיפק הגבהה מושלמת למקאליסטר, שסיים את המהלך בצורה נקייה כדי לקבוע יתרון".
עוד נכתב על שחקן הכנף, שקיבל את הציון 7: "הוא היה הרבה יותר מעורב במחצית השנייה והחברים שלו חיפשו אותו ללא הפסקה... זה השתלם במהלך של שער היתרון, כשהוא סידר למק אליסטר בישול נהדר".
אלא שחלאיילי לא רק בישל את שער היתרון, אלא פשוט היה בכל מקום במגרש עם 75 נגיעות בכדור ודיוק של 78% במסירות (36 מתוך 46). אך לא פחות מכך, הוא תפס את העין בתרומה ההגנתית שכללה 3 הרחקות כדור ו-3 חילוצים, לא פחד להתלכלך וניצח ב-8 מ-12 מאבקי קרקע על הכדור, ולא פחוצ מ-4 מ-4 בדו-קרב אווירי, זאת לצד 2 דריבלים מוצלחים.
ההופעה הזו זיכתה אותו בציונים גבוהים. ב"פוטמוב" הישראלי נבחר למצטיין עם הציון 8.4, בסופה סקור ובפלאשסקור הוא קיבל 7.8, וב-365 סקורס - ציון של 7.4.