טבלת יורוקאפ - בית א`
קבוצה מש’ נצ’ הפסד יחס נק’
1 הפועל ירושלים 2 2 0 100 0
2 אריס סלוניקי 1 1 0 100 0
3 סן פבלו בורגוס 1 1 0 100 0
4 ריגה זלי 1 1 0 100 0
5 דרטונה 1 0 1 0 0
6 לה מאן 1 0 1 0 0
7 רוסטוק 1 0 1 0 0
8 אולימפיה לובליאנה 2 0 2 0 0
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

דושאן מילטיץ': "החזרנו להם, הראנו אופי"

סנטר הפועל ירושלים בלט בניצחון וסיכם. אוברדוביץ: "נהיה טובים מאוד"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   06.10.26 - 21:59
Getting your Trinity Audio player ready...

(בנגן הווידאו: ההפסד של הפועל ירושלים למכבי ת"א בגביע ווינר)

הפועל ירושלים התאוששה הערב (שלישי) בהצלחה מההפסד למכבי תל אביב בחצי גמר גביע ווינר, עם ניצחון 64:75 על לובליאנה במחזור השני ביורוקאפ.

מי שהוביל את קלעי האדומים היה דושאן מילטיץ', שכלל לא נרשם בסגל בהפסד שלשום, ורשם הערב 14 נקודות ו-8 ריבאונדים. "ברבע האחרון ובחצי שני בכלל הם התחילו לשחק חזק אבל הראינו אופי כאן, החזרנו להם", סיכם הסנטר הסרבי. "המפתח היה שהכנסנו את הפיזיות שלנו וזה מה שניצח לנו את המשחק".

שותפו לקו הקדמי דבונטה קייקוק, שהוסיף 6 נק' ו-7 ריב', סיכם גם הוא: "אנחנו יכולים להשתפר בכל משחק, זה הפך למבולגן, אנחנו יכולים להיות מאורגנים יותר אבל הצלחנו למלא את החסר ולנצח. יכולים לתקשר טוב יותר, לוודא שלא נעשה הרבה טעויות כמו היום. הלו"ז שלנו לפעמים עמוס ואין זמן להתכונן, אבל יש לנו שחקנים נהדרים ומאמנים מצוינים שעושים שיעורי בית ובמשחקים הבאים נהיה טובים יותר. אני מרגיש מצוין בירושלים, יש לנו אוהדים נהדרים והרבה מהם באו לתמוך בנו היום". 

מאמן הקבוצה סשה אוברדוביץ' סיכם: "זה לא היה משחק איכותי במיוחד משני הצדדים, אבל הצלחנו לנצח אחרי שני ימים קשים של מסע ומשחק לא קל. אפשר היה לראות את חוסר הריכוז שלנו, אנחנו מחפשים את הכימיה שלנו, אבל גם בנסיבות האלו אני מאמין שנהיה טובים מאוד. שמח מאוד מהניצחון והמאמץ של השחקנים. הבכורה של לורנזו בראון? נהיה קבוצה טובה מאוד"