ליגת העל גברים 2025-2026
קבוצה מש’ נצ’ הפסד יחס נק’
1 הפועל מטה אשר עכו 18 17 1 7:52 50
2 מכבי תל אביב 18 16 2 9:51 49
3 מכבי הוד השרון 18 12 6 26:37 35
4 מכבי אשדוד 18 9 9 30:34 28
5 הפועל המעפיל עמק-חפר 18 8 10 38:31 23
6 הפועל כפר סבא 18 6 12 40:29 22
7 מ.ס. עילבון 18 8 10 40:26 20
8 מכבי רחובות 18 7 11 41:29 20
9 הפועל ירושלים 18 5 13 45:22 15
10 הפועל עירוני קרית אתא 18 2 16 51:16 8
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הערב: גמרי הגביע בכדורעף לגברים ונשים

מכבי אשדוד מול הפועל כפ"ס, הפועל גליל מטה אשר עכו נגד מכבי יעדים ת"א

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.04.26 - 11:20
Getting your Trinity Audio player ready...
אולם האנרבוקס בחדרה יארח היום (ראשון) את שני משחקי גמר גביע המדינה בכדורעף. במוקד המשחקים: ניסיון של אלופות המדינה הטריות להשלים דאבל מול מחזיקות הגביע מהעונה שעברה.

גמר הנשים: מכבי אשדוד נגד הפועל כפר סבא (15:30)
משחק הגמר הראשון יפגיש את מכבי אשדוד, שזכתה לאחרונה באליפות המדינה, עם מחזיקת הגביע הפועל כפר סבא. אשדוד מגיעה למעמד לאחר שהפסידה בגמר הגביע בשנתיים האחרונות במערכה חמישית.
מאמן מכבי אשדוד, ליאור לוק, התייחס למפגש: "המשחק היום יגדיר את העונה שלנו. זהו משחק על תואר שמגיע מספר ימים בודדים לאחר זכייה באליפות וזהו אתגר מנטלי עבור הקבוצה שלנו. אין לי ספק שאנחנו עומדים לפגוש קבוצה עיקשת שתעשה הכל על מנת לזכות בגביע. אנחנו מגיעים אחרי שנתיים שבהן הפסדנו את הגביע בחמש מערכות, ומבחינתנו הדגש הוא מאה אחוז על תוצאה".

מנגד, עומר בן שושן, מאמן הפועל כפר סבא, אמר לקראת המשחק: "הרבה זמן שאנחנו מחכים למשחק הזה ושמחים שהקהל יוכל לקחת חלק ולדחוף אותנו קדימה במהלך המשחק. אנחנו צפויים לפגוש יריבה קשוחה אבל אנחנו מוכנים וניתן את ה-100% כדי לעשות את זה שנה נוספת ולשמור על הגביע בכפר סבא".

גמר הגברים: הפועל גליל מטה אשר עכו נגד מכבי יעדים תל אביב (18:00)
במשחק השני של היום, תפגוש אלופת המדינה הפועל גליל מטה אשר עכו את מחזיקת הגביע מכבי יעדים תל אביב.

אומרי רוטמן, ליברו מכבי תל אביב, מסר לקראת ההתמודדות: "אנחנו מגיעים חדורי מטרה להביא את הגביע הביתה, ניקינו כל מה שאפשר מהמשחק האחרון, דייקנו כל דבר הכי קטן כדי להגיע כמה שיותר מוכנים. אני מאמין בקבוצה שלנו ואנחנו באים למלחמה על התואר".

נועם אריאל, מוסר הפועל גליל מטה אשר עכו, הוסיף: "אנחנו באים מאוד נרגשים וממוקדים לגמר גביע, עשינו את כל ההכנות הנדרשות ואנחנו מרגישים מוכנים מתמיד. מכבי קבוצה טובה עם שחקנים שיודעים להביא תארים ולצאת מסיטואציות קשות ואנחנו בטוחים שהם יבואו רעבים לניצחון. אני אוהב מאוד את כל החברים שלי לקבוצה ואני סומך על כולם שידעו לבוא עם הרצון והרוח הנכונה להחזיר את הגביע הביתה, ושהקבוצה הטובה מבין השתיים תנצח".
-->