הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

המחליף של טרנט: ג'רמי פרימפונג חתם בליברפול

רכש ראשון לאלופה שהכריזה על צירופו של המגן הימני שנרכש מלברקוזן

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   20.05.25 - 13:34
Getting your Trinity Audio player ready...

רכש ראשון הקיץ לליברפול וארנה סלוט. האנגלים לא המתינו זמן רב אחרי הודעת העזיבה של טרנט אלכסנדר ארנולד והודיעו רשמית על החתמתו של ג'רמי פרימפונג, אחד המגנים הימניים הטובים ביבשת, כאשר על פי הדיווחים ה'רדס' שילמו ללברקוזן את סעיף השחרור של הההולנדי שעמד על 35 מיליון יורו.

פרימפונג מכיר מצוין את האי הבריטי, הוא גדל במחלקת הנוער של מנצ'סטר סיטי בה שיחק בין 2010-2019, ובהמשך עבר לסלטיק הסקוטית ב-2021 חתם על חוזה לארבע עונות וחצי בבאייר לברקוזן ובעונה שעברה היה חלק משמעותי מהקבוצה שזכתה בדאבל בגרמניה, עם 9 שערים ו-7 בישולים בבונדסליגה.

מדובר כאמור ברכש הראשון של ליברפול הקיץ, אחרי שבחלון ההעברות הקודם כמעט ולא הייתה פעילה. הקיץ, כך על פי הדיווחים, האלופה האנגלית צפויה להשקיע כסף גדול ובהחלט ייתכן שמדובר רק בספתח של האדומים שירצו כמובן לשמור על התואר, ויודעים שבעונה הבאה מחכה להם אתגר אפילו גדול יותר.