הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

קיצץ בשכרו. רשמי: רונלד אראוחו חתם בליברפול

ההפתעה של הקיץ. הרדס הודיעו רשמית על צירוף בלם ברצלונה בהשאלה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   10.08.26 - 20:34
Getting your Trinity Audio player ready...

אחד המעברים המפתיעים של חלון הקיץ: ליברפול הודיעה הערב (שני) על צירופו של הבלם רונאלד אראוחו, שהגיע בהשאלה מברצלונה. הבלם מאורוגוואי עבר את הבדיקות הרפואיות והופך רשמית לשחקן הקבוצה.

הרשמו לליגת החלומות של XI MOBILITY וערוץ הספורט. בנו את הקבוצה שלכם!

אראוחו ויתר על חלק משכרו, שיכוסה ב-100% ע"י ליברפול, מתוך אמונה שיקבל זמן משחק. אראוחו אמר: "אני מתרגש להיות כאן, לפגוש את השחקנים. חשבתי שזה המעבר המושלם עבורי בשלב הזה בקריירה". אראוחו הרוויח אשתקד כ-12.5 מיליון יורו נטו לעונה. הרדס מחזיקים באופציית רכישה בגובה 55 מיליון יורו, כשהם יוכלו כמובן לנהל מו"מ עם ברצלונה בניסיון להנמיך את הסכום. 

ליברפול תחזיק באופציית רכישה במסגרת עסקת ההשאלה ואראוחו עצמו יקבל הזדמנות לשקם את הקריירה שלו. הרדס, שאיבדו את איברהימה קונאטה לריאל מדריד, הצליחו לצרף מחליף שיכול להיות שובר שוויון בחלק האחורי בעוד ברצלונה פינתה מקום וגם חסכה את שכרו של הבלם.

בכך, אראוחו יסיים את הקדנציה בת שבע השנים שלו בברצלונה, שגם הייתה התחנה הראשונה והיחידה שלו באירופה. יחד עם הבלאוגראנה, הבלם זכה בשלוש אליפויות ספרד ובשני גביעים וגם שימש כאחד הקפטנים של הקבוצה.

בשתי העונות האחרונות, אראוחו סבל מפציעות ולא הרבה לשחק. ב-2025/26 הוא רשם 24 הופעות בליגה הספרדית (45 דקות בממוצע למשחק), בהן הספיק להבקיע שלושה שערים. על הדרך הוא גם זכה באליפות ספרד והגיע עם ברצלונה לרבע גמר הצ'מפיונס.