מנור סולומון פתח בהרכב, השלים תשעים דקות, וכבר במהלך המחצית הראשונה היה מעורב באירוע שמשך את תשומת לבם של אוהדי ווסטהאם.
סולומון נשלח קדימה על ידי קייל ווקר-פיטרס, אך ויתר ולא המשיך לרוץ לעבר הכדור. המגן נראה כועס על הישראלי ולא הסתיר את זעמו כלפיו, כך לפי דיווחים באנגליה.
במקביל, בעמוד אוהדי ווסטהאם, "West Ham View" ביקרו את הופעתו של הישראלי: "מחצית לא מספיק טובה של סולומון. מספר 10 היה חייב לצאת כבר במחצית. יש אפשרויות מצוינות על הספסל, כמו ג'ואל פירו. הוא צריך היה להיכנס במקומו בשלב מוקדם".
בעמוד הוסיפו: "ג'ושוע אייאלה היה מדהים באמצע השבוע נגד סאות'המפטון ולא קיבל הזדמנות היום. הבקיע צמד והיה הטוב ביותר מבחינת יכולת. כדאי היה להוציא את סולומון ולתת לילד המוכשר הזדמנות".
אוהדים נוספים דווקא הגנו על הישראלי: "סולומון בהופעה לא טובה, אבל זה קורה. שחקן התקפה לא יכול לשמור על יכולת גבוהה לאורך כל הדקות ובכל המשחקים. אפשר לסמוך עליו שיעשה הבדל במשחקים הבאים. הוא מוכשר מאוד, תנו לו זמן".