הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"דניאל פרץ הוא השוער הטוב בצ'מפיונשיפ בבירור"

מחמאות לשוער אחרי ה-1:5 על מילוול: "לא שמר על שער נקי בגלל חוסר מזל"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   30.08.26 - 09:26
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

סאות'המפטון ודניאל פרץ גברה אמש (שבת) 1:5 על מילוול במחזור השלישי של הצ'מפיונשיפ. השוער הישראלי סיפק הופעה יציבה בשער הקדושים וזכה למחמאות לאחר המשחק.

ב-'SouthwarkNews' התייחסו בעיקר להצלה של השוער בפתיחת המשחק, כאשר הוא מנע שער בטוח כבר בדקה השנייה: "פרץ הגיב בצורה אדירה לבעיטה חדה של טייריק ארקונטה ומנע שער ודאי. אמנם השוער ספג דקות לאחר מכן, אך לשער לא היה לו קשר. ההצלות המוקדמות חשובות ונותנות לכל הקבוצה ביטחון".

ב-'DailyEcho' פירגנו להופעה של הישראלי גם כן: "סיפק את ההופעה הטובה ביותר שלו העונה באופן חד משמעי. הישראלי השרה ביטחון על ההגנה וסיפק הצלות בדקות משמעותיות. קר רוח".

גם בעמוד אוהדי הקבוצה החמיאו לשוער למרות הספיגה: "פרץ הוא השוער הטוב בליגה בבירור, אולי יחד עם ראדק ויטק ממידלסברו. העובדה שהשניים לא שמרו על שער נקי בליגה מקרית לחלוטין. אין ספק שהם הכי טובים".

דניאל פרץ סיפק במשחק ארבע הצלות, כולל שתיים מרשימות במיוחד לקראת הסיום. הישראלי הציג את משחקו היציב והטוב ביותר העונה, כאשר גם הציונים מסכימים. השוער קיבל ציון 7.1 ב-SofaScore, אחרי שבשני המחזורים הראשונים קיבל 5.9 ו-5.7 בלבד.