ליגה סדירה 2026/2027
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 הפועל ירושלים 4 4 0
2 הפועל תל אביב 4 3 1
3 מכבי עירוני רמת גן 4 3 1
4 מכבי תל אביב 4 2 2
5 הפועל אילת 4 2 2
6 בני הרצליה 4 2 2
7 קריית אתא 4 2 2
8 הפועל גליל עליון 3 2 1
9 הפועל העמק 4 1 3
10 עירוני נס ציונה 3 1 2
11 מכבי אשדוד 3 1 2
12 הפועל חולון 3 1 2
13 מכבי ראשון לציון 3 1 2
14 הפועל באר שבע/דימונה 3 0 3
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הפועל י-ם הודיעה על שת"פ עם ג'יבובה

חברת ההלבשה האיטלקית תספק קו הלבשה חדש לאדומים: "יעניקו מראה מרענן"

עמרי מנהיים
עמרי מנהיים   10.07.22 - 14:55
Getting your Trinity Audio player ready...
הכריזו על שיתוף פעולה
הכריזו על שיתוף פעולה

הפועל ירושלים הודיעה היום (ראשון) על שיתוף פעולה עם מותג ההלבשה האיטלקי Givova ל-3 השנים הקרובות. במסגרת שיתוף הפעולה, Givova, באמצעות חברת ״ספורטגום״, תספק קו הלבשה חדש לאדומים מהבירה.

מהפועל ירושלים נמסר: "אנו שמחים על שיתוף הפעולה של הפועל עם מותג צומח וחדשני כמו Givova. השותפות הזאת תעניק מראה חדש ומרענן לקבוצה, ובעיקר - ייחודיות שתכלול מדי משחק רשמיים שטרם נראה בנוף הכדורסל הישראלי. מדובר בבשורה של ממש עבור האוהדים, שיוכלו ליהנות מקו מוצרים עשיר ומגוון עם עיצובים ייחודיים עבור הפועל״.

דרור לוי, מנכ״ל ובעלים ״ספורטגום״ המייצגת את חברת ההלבשה בישראל אמר: "אנחנו שמחים על שיתוף הפעולה עם הפועל ׳בנק יהב׳ ירושלים - מועדון מפואר, עם קהל אוהדים גדול, אוהב ונאמן. ׳ספורטגום׳ שמה לעצמה למטרה להחדיר גם בכדורסל את המותג Givova, ואין שותפה טובה יותר מהפועל ירושלים לצורך הגשמת מטרה זו. נמשיך ונפעל לעשות כל דבר ודבר שהמועדון יחפוץ בו, תוך מתן דגש על איכות ויופי.  אנו מאחלים להפועל הצלחה רבה בכל המפעלים, ורואים תעודת כבוד עבורנו בכך שהמועדון בחר להמשיך איתנו לעוד שנים רבות״.