לא שקט בין הפועל תל אביב לאיגוד השופטים. זאת לאחר שהודלפו הקלטות של יו"ר הוועדה המקצועית של האיגוד בה הוא אומר על בעלי הפועל בין היתר "אני מת שיקבל תביעה. אדם לא שפוי. אם הוא מיליונר אז הוא חשב שהוא יכול להיות הבעל בית של העולם?".
היום בתכנית "עושים ספורט" של גלי צה"ל, נחשפו גם הקלטות של יו"ר איגוד הכדורסל עמוס פרישמן (שהוקלט במודע לטענתו) כתגובה לסערה. ההקלטות הגיעו כשאדם שטען בפניו שהוא שליח הציג בפניו את ההקלטה של משה ביטון מדבר על ינאי, ואז פרישמן נשמע מגיב לזה: "איגוד השופטים הוא איגוד עצמאי. יש גבול כמה איגוד הכדורסל יכול להשפיע על איגוד השופטים, אבל אמירות כאלה? זה לא אתי, לא מכובד, אי אפשר לדבר בצורה בכזאת. עם עופר יש לי יחסי אהבה-שנאה. עופר אמר לי ש'יש לו הקלטות - אז תעשה בזה שימוש'".
"אני מיושב ראש איגוד השופטים מבקש שקיפות ורוצה לדעת איך קובעים מי ישפוט, להוציא דו"חות אחרי משחקים נגד השופטים ולדעת איזה ביקורת כל שופט קיבל. אם אין לכם מה להסתיר למה לא לתת שקיפות לבעלים, לקבוצות ולקהל? הוא אמר לי שזה ייצא בשבוע הבא".