ליגה סדירה 2026/2027
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 הפועל ירושלים 3 3 0
2 מכבי תל אביב 3 2 1
3 הפועל תל אביב 3 2 1
4 הפועל אילת 3 2 1
5 מכבי עירוני רמת גן 3 2 1
6 בני הרצליה 3 2 1
7 הפועל גליל עליון 3 2 1
8 הפועל העמק 3 1 2
9 עירוני נס ציונה 3 1 2
10 מכבי אשדוד 3 1 2
11 הפועל חולון 3 1 2
12 מכבי ראשון לציון 3 1 2
13 קריית אתא 3 1 2
14 הפועל באר שבע/דימונה 3 0 3
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ינאי: "יש קבוצה שלא רוצה אותנו בליגה האדריאטית"

עופר ינאי התראיין בסרביה וחשף את הקבוצה שמתנגדת לצירוף הפועל תל אביב

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   26.06.25 - 19:03
Getting your Trinity Audio player ready...
(צילום: אלן שיבר)
(צילום: אלן שיבר)

כבר מספר שבועות שאנו שומעים על הרצון של הפועל תל אביב לשחק בליגה האדריאטית בעונה הבאה, והיום (חמישי) עופר ינאי, בעלי הקבוצה, סיפק ראיון ל-'מוצארט ספורט' הסרבי, שם הסביר מה הסיטואציה מול הנהלת הליגה.

"אנחנו מעוניינים להשתתף באדריאטית בעונה הבאה, אבל הם מבקשים מאיתנו להתחייב לשלוש שנים", פתח ינאי והוסיף: "זה נראה שהם רוצים שנשתתף, אבל יש מי שלא. פרטיזן בעדנו, אבל משום מה, הכוכב האדום נגד".

לפני כחודש, הבעלים התראיין לערוץ הרשמי של הפועל ת"א, שם חשף שהוא חושב על כמצב בו האדומים ישחקו שם: "ליגה אדריאטית? אני חושב שאנחנו צריכים לשחק בליגה אטרקטיבית. אם תהיה ליגה ישראלית אטרקטיבית ומקצוענית נשמח לשחק שם וזה בעדיפות, אבל אם לא, אז לא".

הרקע להתנגדות של הכוכב האדום, עשויה לבוא בעקבות האירועים שהיו עם ג'ונתן מוטלי, שכזכור עזב בזמן המלחמה את האדומים וקיבל הצעה מהכוכב האדום, ובתגובה טען עופר ינאי שהציעה לכל שחקני הקבוצה הסרבית חוזה גבוה יותר מזה שהם מרוויחים.