ליגה סדירה 2025/2026
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 22 21 1
2 הפועל תל אביב 22 19 3
3 הפועל ירושלים 24 16 8
4 בני הרצליה 23 16 7
5 הפועל העמק 23 15 8
6 הפועל חולון 23 13 10
7 מכבי ראשון לציון 24 11 13
8 עירוני נס ציונה 23 9 14
9 הפועל באר שבע/דימונה 23 9 14
10 מכבי עירוני רמת גן 23 8 15
11 הפועל גליל עליון 24 6 18
12 קריית אתא 22 7 15
13 אליצור נתניה 23 6 17
14 מכבי רעננה 23 5 18
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

שמעון מזרחי: "זה מצב לא בריא, מקווה שיגיעו להבנות"

צפו. שחקני מכבי יצאו לצפון, היו"ר: "מצב לא בריא, מקווה שיגיעו להבנות"

רותם פלדברג
רותם פלדברג   14.05.26 - 12:40
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי 16 ניצחונות רצופים בליגה וכשהיא מובילה את ליגת העל עם מאזן 1:21, מכבי תל אביב אמורה להתארח בצפון הערב (חמישי) אצל הפועל העמק, אבל בעקבות השביתה של ארגון השחקנים עוד נותר לראות באיזה תצורה המשחק הזה יתקיים. השחקנים הצהובים התכנסו היום על מנת לדון בנושא השביתה, ולאחר ששוחחו על כך כל הישראלים יצאו עם הקבוצה למשחק.

רגע לפני היציאה לצפון, יו"ר המועדון האגדי שמעון מזרחי הגיב על הסאגה שמטרידה את ליגת העל בכדורסל: "בהתאם להנחיות שקיבלנו בעל פה ולא בכתב מהמנהלת, המשחקים מתקיימים כסדרם. הועיל וכך, אנחנו יוצאים לגן נר". 

"הישראלים? מי שיחשוב שהוא יכול ורוצה לשחק ישחק", המשיך מזרחי, "אנחנו נבוא עם אותו הרכב של חמישה זרים, כפי שהמנהלת הורתה. שחקני הנוער שלנו לא יוכלו לשחק, כי יש להם משחק קבוע הערב. עד הרגע הזה לא נדחו משחקי הנוער". 

"זה מצב לא בריא, חבל שזה נעשה אחרי שמתגברים על מלחמות מול איראן וכל הסובבים אותנו, בזמנים קריטיים להמשך הליגה. חבל. מה אני ידעתי שמתקיימים דיונים ופגישות, אני לא בטוח שמיצו את כל האפשרויות. אני מקווה שבסוף היום יגיעו להבנה. אני מקווה שהשביתה לא תימשך".

במקביל גור לביא, שנפצע בברכו ועבר ניתוח, אמור להיכלל בסגל למשחק כאשר יש לציין שהוא לא היה צפוי לקבל דקות משחק. קטש אמר בעצמו בסיום המשחק נגד אתא: ״גור מתקצב בקצב טוב מאוד, מקדים את ההחלמה שלו, ובשבוע הבא הוא יחזור לאימונים עם מגע״.

בתוך כך, הצהובים הודיעו שעמית עבו עבר בדיקת MRI בה אובחן כי הוא סובל מקרע בכתף, והוא סיים את העונה. במשחק האחרון של הקבוצה נגד קריית אתא, עבו רשם את הופעת הבכורה שלו בקבוצה בה קלע 3 נקודות, ולצערו ילבש שוב את מדי הקבוצה רק בעונה הבאה.

-->