ליגה סדירה 2025/2026
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 26 24 2
2 הפועל תל אביב 26 22 4
3 הפועל ירושלים 26 18 8
4 בני הרצליה 26 18 8
5 הפועל העמק 26 15 11
6 הפועל חולון 26 15 11
7 מכבי ראשון לציון 26 12 14
8 הפועל באר שבע/דימונה 26 10 16
9 מכבי עירוני רמת גן 26 10 16
10 עירוני נס ציונה 25 9 16
11 הפועל גליל עליון 26 7 19
12 קריית אתא 25 8 17
13 אליצור נתניה 26 7 19
14 מכבי רעננה 26 6 20
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מהפכה בפתח: הקיץ שצפוי לבני הרצליה

אחרי ההדחה, בקבוצה מהשרון מתוכננים שיחרורים רבים. המטרה: השארת אונואקו

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   04.06.26 - 06:37
Getting your Trinity Audio player ready...
(עודד קרני)
(עודד קרני)
בני הרצליה סוגרת עונה נוספת בה ביססה את עצמה כחלק ממועדוני הצמרת של הליגה. עד המלחמה, המועדון מהשרון הציג קבוצה מצוינת, כזו שהתפארה בשלישיית היידגר-סטיוארט-אונואקו שהובילה את הקבוצה עד לגמר גביע המדינה. המלחמה עם איראן הובילה לעזיבתה של השלישייה, לצד עזיבות של נואה קרטר ודנבר ג׳ונס שהיו שחקני חמישייה בהרצליה העונה. 

בקבוצה הצליחו להתייצב לאחר חזרת הליגה ולהישאר במקום הרביעי בעונה הסדירה. למרות ההדחה ברבע הגמר מול חולון, בהרצליה היו מרוצים מהאופן בו נראתה הקבוצה לאחר החזרה מהמלחמה ובכך שהבטיחה את מקומה גם בעונה הבאה בשלב הבתים של ה-BCL.
אם המשחקים האירופיים לא ישובו לישראל, בקבוצה צפויים לארח את משחקי הבית שלה בבולגריה, אך לא פוסלים את צ׳כיה, הונגריה ורומניה כמדינות אפשריות. לאחר קבלת ההחלטה, במועדן יודיעו לפיב״א היכן יארחו. 

יהוא אורלנד משלים שנתיים מצוינות כמאמן ראשי, ובקבוצה צפויים לקבל החלטה בעניינו בימים הקרובים כשהוא זוכה להערכה רבה בקרב הנהלת הקבוצה, וכך גם עוזרי המאמן אלישי כדיר ובן שמר. 

בגזרת השחקנים, זאק בראיינט ודשון פרנסיס ימשיכו לעונה נוספת בקבוצה, לאחר שהודעות על חידוש החוזים שלהם כבר פורסמו. גם נואה קרטר צפוי לשוב לקבוצה בעונה הבאה, וכך גם מקס היידגר שמחזיק בחוזה לעונה הבאה וחוזר מהשאלה בבורגוס הספרדית. 

במועדון מספרים על רצון להשאיר את צ׳ינאנו אונואקו, אך הוא שואף להתקדם ולהשתדרג כלכלית ומקצועית ולנסות להשתלב שוב בקבוצות בכירות יותר ביבשת. 

ורנאדו, דייויס ובוקר לא צפויים להמשיך בקבוצה, וגם אוואן ברונסמה אמור לעזוב וצפוי לשוב לליגה הטורקית בעונה הבאה. בקבוצה מרוצים מההתקדמות שעבר די.ג׳יי בארנס העונה ולא פוסלים את האפשרות שיישאר. 

במקביל, בהרצליה ינהלו מו״מ עם שלו לוגשי ופרדי בורדיון, והיו רוצים לראות אותם ממשיכים בקבוצה גם בעונה הבאה.
-->