לא הולך לשום מקום. הפועל ת"א הודיעה הערב (שבת) על הארכת חוזהו של אלייז'ה בראיינט. אחד השחקנים החשובים של האדומים יישאר במועדון בחוזה לשלוש עונות נוספות.
"אני מתרגש מאוד להמשיך באדום, וכבר לא יכול לחכות לפגוש את כולם שוב. אני מחכה כבר לחזור לעבודה ולהמשיך בעבודה הקשה, יאללה הפועל", אמר בראיינט.
דימיטריס איטודיס מסר: "אנחנו שמחים מאוד שאלייז'ה ממשיך איתנו, בתקווה שאחרי הניתוח הוא יחזור בריא יותר ואפילו טוב יותר. הוא היה בחמישיית העונה, והוא שם רף גבוה לעצמו וגם לקבוצה. הוא יודע וגם אומר שהוא יכול אפילו להשתפר יותר, ואנחנו שמחים כל כך שמקצוען כזה איתנו וממשיך איתנו לעוד מספר שנים".
חוזהו הנוכחי של בראיינט היה אמור להסתיים ב-2027/2028, ובמסגרתו הוא הרוויח כ-2.8 מיליון דולר כאשר בקיץ הקרוב הוא החזיק באופציית יציאה. כעת, הוא יקבל שדרוג שכר משמעותי שיהפוך לכ-5 מיליון דולר לעונה, בדומה לוואסיליה מיצ'יץ' ויהפוך לבכיר המשתכרים בהפועל ת"א. מלבד זאת סעיף היציאה שלו הוסר.