הפועל ת"א אמנם איבדה את ים מדר, אך במקביל הצליחה לשמור על כל כוכביה הגדולים מהעונה הקודמת, כשהאריכה את החוזים של תאי אודיאסי, אנטוניו בלייקני, אלייז'ה בראיינט וכעת גם דן אוטורו.
מלבד להארכת ההתקשרות עם הכוכבים והגדלת הסכומים באופן משמעותי, האדומים דאגו להוריד בחוזים החדשים סעיף אחד חשוב עליו דובר רבות בעונה החולפת ובכלל בכדורסל הישראלי מאז פרוץ המלחמה באוקטובר 2023.
לערוץ הספורט נודע כי לאחר שהחזיקו בעונה שעברה בסעיף המאפשר להם לא להגיע לישראל, או יותר נכון כזה שלא מחייב אותם לעשות זאת, בחוזים החדשים הוא כבר לא קיים וזכות הבחירה לא תהיה בידיהם של השחקנים.
שני השמות שהחזיקו בסעיף זה היו שני הכוכבים הגדולים בעונה שעברה, בראיינט ואוטורו, שניצלו אותו יותר מפעם אחת במהלך התקופה הביטחונית המורכבת בארץ.