אחרי הסאגה הגדולה סביב עתידה, הפועל ב"ש/דימונה התחילה את בניית הסגל שלה מאוחר מאוד, אך בימים האחרונים היא עובדת בקצב על בנייתו. היום (שלישי) הודיעה הקבוצה הדרומית על החתמתו של שחר דורון.
דורון (21, 1.95 מ'), בוגר מחלקת הנוער של מכבי תל אביב, צבר ניסיון בליגת העל במדי מכבי תל אביב, אליצור נתניה ובעונה החולפת במדי הפועל גליל עליון ומכבי רעננה, כאשר הוא העמיד ממוצעים של 3.4 נקודות בעונה הסדירה ו-9.7 נקודות במאבקי ההישרדות.
דורון היה מהשחקנים הבולטים של נבחרות ישראל הצעירות. באליפות אירופה לנוער 2023 הוביל את נבחרת ישראל עם 20 נקודות למשחק, לצד 4.1 ריבאונדים ו-4 אסיסטים, ונבחר לחמישייה השנייה של אליפות אירופה U18. בשנתיים האחרונות היה חלק גם מנבחרת העתודה, ובאליפות אירופה U20 ב-2025 העמיד 12 נקודות ו-3.4 ריבאונדים למשחק.