מכבי ת"א פתחה לאחרונה את ההכנות לעונת 26/27, ומי שיצטרף אליה החל מהיום (שלישי) הוא קיטון וואלאס, אחד משחקני הרכש המעניינים ביותר של הקבוצה בקיץ האחרון. הגארד, אחיו של קייסון מ-OKC, נחת היום בישראל ודיבר לראשונה לתקשורת הישראלית, אחרי העיכוב הקטן שחיכה לו אחרי הנחיתה.
"מאוד צפוף כאן והגיעו הרבה מאוד אנשים, זה הפתיע אותי", הוא אמר, "איבדתי את המזוודות שלי בהגעה לכאן, אז זו ההתחלה שלי כאן", הוא סיכם עם חיוך.
"התחתנתי ביום שבת ואני מתרגש להגיע לכאן ולהתחיל לעבוד. למכבי ת"א יש הרבה היסטוריה ואני מוכן לעבוד, להתחיל להתאמן. דיברתי עם כמה אנשים. כמה שחקנים מהסוכנות שלי, שמעתי רק דברים טובים על תל אביב. אני מתרגש לראות על מה כולם דיברו ואני מוכן לעונה".
"מחכה להכיר את החברים ואת צוות האימון", סיכם הרכש החדש, "להתחיל את מחנה האימון. שנתחיל לבנות דינמיקה יחד ובהמשך העבודה שלנו תוצג על הפרקט".