ליגה סדירה 2025/2026
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 26 24 2
2 הפועל תל אביב 26 22 4
3 הפועל ירושלים 26 18 8
4 בני הרצליה 26 18 8
5 הפועל העמק 26 15 11
6 הפועל חולון 26 15 11
7 מכבי ראשון לציון 26 12 14
8 הפועל באר שבע/דימונה 26 10 16
9 מכבי עירוני רמת גן 26 10 16
10 קריית אתא 26 9 17
11 עירוני נס ציונה 31 12 19
12 הפועל גליל עליון 31 10 21
13 אליצור נתניה 31 9 22
14 מכבי רעננה 31 8 23
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"היו פערים בגישות ביני לבין אורן חסון"

סתיו שחם הסביר ב"5 באוויר": מדוע החליט לפטר את המנכ"ל מהפועל ת"א?

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   03.09.26 - 15:24
Getting your Trinity Audio player ready...
טלטלה ניהולית בהפועל תל אביב: הבוקר (חמישי), הודיע המועדון כי המנכ"ל אורן חסון סיים את תפקידו, אחרי עשרה ימים בלבד. יושב הראש החדש, סתיו שחם, ישמש זמנית גם כמנכ"ל - עד למינויו של מנכ"ל קבוע. שחם התראיין ב"5 באוויר" והסביר מה עמד מאחורי ההחלטה.

עם פרסי ענק: פנטזי האלופות של GEELY כאן | בנו את קבוצת החלומות שלכם

"היו פערים בדפוסי הניהול", אמר שחם. "אורן (חסון) בא ממערכות מורכבות של הרבה עובדים. אתם מכירים את ההתאחדות לכדורגל ובכלל את העסקים הפרטיים שלו, אבל שיטות הניהול שלי הן שונות. הציפיות שלי מדברים הם שונים וזה לא התאים".

"יכול להיות שאם הייתי איש של מערכות מורכבות, אז הכל היה בסדר. השיטות שלי הן יותר הייטקיסטיות, ויותר מהרגע לרגע. גם מבחינת מבנה המטה - אני רוצה מטה מצומצם, לא מנופח, לא עם יותר מדי תפקידים, לנהל את העבודה שכל אחד יודע מה תחום העבודה שלו. אני רוצה דברים שיהיה מצומצם ויעיל ויעיף את המועדון קדימה".

"בהחלט נראה לי הגיוני, שאחרי עשרה ימים, שרואים שדברים לא עובדים, משנים - כמו בכל ארגון עסקי. מגיע מנכ"ל או יו"ר חדש - הוא מוביל את הקו שלו, בהשביל זה הביאו אותו. נראה לכם שאני אנהל מועדון כשיש ברדק, וכל אחד מושך לכיוון אחר? אני בונה סיירת מטכ"ל, שתיקח את הפועל ת"א לגבהים חדשים". על ההחלטה להיפרד מצחי רייכנשטיין, אמר שחם: "מה שהיה עם צחי, היה עם צחי. הוא לא התאים לקו הניהולי".

בנוסף, עדכן על התקדמות המנויים של המועדון: "מכרנו מאות רבות של מנויים. יש לנו פניות מספונסרים, ואוהדים קונים מנויים. קיבלתי עשרות פניות מאוהדים ששמחים שהמועדון יוצא לדרך חדשה, ואנחנו רק בתחילת הדרך".

כמו כן, הבהיר על רצונו לסיים את המשבר עם הקהל: "אחד החלומות שלי זה לעשות שלום, להפסיק עם בתי המשפט ולעבוד ביחד עם העמותה. החלום שלי הוא ששני המועדונים יעבדו ביחד, שכל המשפחה תחגוג אליפות בסוף העונה. אני מוביל את הפועל ת"א יחד עם הדירקטוריון. ההחלטות הן שלי".