לאחר פציעת ג'ארד הארפר, הפועל ירושלים מחפשת גארד שיעבה את הקו האחורי של סשה אוברדוביץ' וכעת היא בשיחות עם מועמד חדש - אמארי ביילי (22, 1.91 מטר). אם יחתום, ככל הנראה יהיה מדובר בחוזה למספר חודשים עד לחזרתו של הארפר למגרשים.
הצדדים נמצאים במשא ומתן מתקדם, כאשר במקביל בקבוצה פעילים בשוק ובוחנים אפשרויות נוספות. דרך אגב, בתקופה האחרונה השחקן הוצע למספר קבוצות נוספות בליגה שוויתרו על האפשרות לצרפו.
ביילי הוא שחקן בעל שורשים יהודיים, כך שלאחר תהליך בחינת המסמכים שלו על ידי הגורמים הרלוונטים הוא עשוי להחשב לישראלי בליגת העל.
ביילי נבחר במקום ה-41 על ידי שרלוט הורנטס בדראפט 2023, וזאת אחרי שנה אחת בלבד בקולג'ים במדי UCLA. ביילי לא באמת הצליח להשתלב ב-NBA, רשם 10 משחקים בלבד בליגה הטובה בעולם בעונת 2023/2024 ורשם במהלכם 2.3 נקודות לצד 0.9 ריבאונדים ו-0.7 אסיסטים ב-6:20 דקות למשחק.
באותה עונה הוא רשם ממוצעים יפים בקבוצת הג'י ליג של ההורנטס עם 19.0 נקודות (45.1% מהשדה, 36.8% מהשלוש) לצד 4.8 ריבאונדים ו-4.4 אסיסטים. את עונת 2024/2025 הוא פתח במדי קבוצת הג'י ליג של הנטס, ובהמשך עבר לקבוצת הג'י ליג של מינסוטה אצלה רשם 10.3 נקודות (41.4% מהשדה, 27.8% מהשלוש) לצד 5.3 אסיסטים ו-3.2 ריבאונדים.
בעונה החולפת ביילי לא שיחק באף קבוצה והתאמן באופן עצמאי. במהלך העונה הוא ציין שברצונו לחזור ל-NCAA וצוטט: "אני רציני מאוד בנוגע לזה. אני רק רוצה לשפר את המשחק שלי, לשנות את התפיסה כלפיי ולהראות שאני יכול לנצח".