ליגה סדירה 2026/2027
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 הפועל ירושלים 2 2 0
2 מכבי תל אביב 1 1 0
3 מכבי אשדוד 1 1 0
4 הפועל תל אביב 1 1 0
5 מכבי עירוני רמת גן 1 1 0
6 הפועל אילת 1 1 0
7 קריית אתא 1 1 0
8 הפועל באר שבע/דימונה 2 0 2
9 הפועל העמק 1 0 1
10 מכבי ראשון לציון 1 0 1
11 בני הרצליה 1 0 1
12 עירוני נס ציונה 1 0 1
13 הפועל חולון 1 0 1
14 הפועל גליל עליון 1 0 1
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

למרות שנכלל בסגל: גור לביא יעדר נגד קרית אתא

הפורוורד עדיין אינו כשיר לשחק בעקבות פציעת הברך ממנה סובל. חמישה שחקנים יזכו למנוחה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   18.10.26 - 14:10
Getting your Trinity Audio player ready...
(מאור אלקסלסי)
(מאור אלקסלסי)

מכבי תל אביב תארח הערב (20:55) את אליצור קריית אתא במחזור השני של ליגת העל, כששתי הקבוצות מגיעות להתמודדות אחרי ניצחון במחזור הפתיחה. הצהובים, שגברו ביום חמישי על ולנסיה במחזור השישי ביורוליג, יקוו להמשיך במומנטום החיובי ולרשום ניצחון ביתי שני ברציפות בליגה.

מבחינת הסגל, ים מדר, שעדיין סובל מכאבים באזור עצם הזנב, יקבל מנוחה ולא יעמוד לרשותו של עודד קטש. למדר יצטרפו איפה לונדברג, ג'יילן הורד, וויל ריימן ודניאל תייס, שיקבלו גם הם מנוחה, כשהקבוצה תשחק שלושה משחקים גם השבוע.

גור לביא אמנם נכלל בטופס המשחק, אך עדיין אינו כשיר לשחק בעקבות פציעת הברך. הפורוורד ממשיך בתהליך השיקום ובאימונים מותאמים, ומתקדם בהדרגה לקראת חזרה לכשירות מלאה. הפעם הוא ישב על הספסל, לצד חבריו לקבוצה.

במכבי, כאמור, חזרו מעודדים מהשבוע הספרדי הכפול ביורוליג עם הניצחון על ולנסיה, אך כמובן שקיימת גם תחושת פספוס גדולה בעקבות ההפסד לברצלונה בשניות הסיום. הצהובים היו קרובים להשלים שבוע אירופי מוצלח במיוחד, וכעת יקוו להמשיך את היכולת החיובית.