הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מדיניות: ההחלטה של נתניה לגבי אבוחצירא

בן ה-16 הרשים עם שער מול הפועל ירושלים. מתקדמים המגעים עם נאווצ'קו

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   26.07.26 - 06:50
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי נתניה פתחה את העונה ברגל ימין, עם ניצחון 1:3 אמש (שבת) על הפועל ירושלים. במועדון היו מרוצים לא רק מהתוצאה, אלא בעיקר מהפרגון שהפגינו השחקנים אחד לשני ומהתחושה שהקבוצה משחקת יותר עבור הקבוצה ופחות בצורה סוליסטית.

המאמן רוני לוי יודע שמדובר רק בתחילת הדרך, ובנתניה עדיין מעוניינים להתחזק בבלם, בקשר ובשחקן כנף נוסף. במקביל, המגעים מול כריסטיאן נאווצ'קו נמשכים ומתקדמים.


אחרי שער הבכורה שלו בבוגרים אתמול, הוחלט כי ירין אבוחצירא יוקפץ באופן רשמי לסגל הקבוצה הבוגרת. במקביל, הוא יוכל לרדת לקבוצת הנוער במידת הצורך, בעיקר למשחקי גביע או משחקים חשובים, אם הדבר יתאפשר. בנתניה סומכים על רוני לוי, שכבר הוכיח בעבר את יכולתו לשלב ולקדם שחקנים צעירים, שיעשה זאת גם עם אבוחצירא בצורה הדרגתית ונכונה. במועדון מצפים גם מהשחקן לשמור על צניעות ולהמשיך לעבוד קשה.

לוי העביר אתמול מסר ברור לשני שחקנים. הראשון הוא איתי בן שבת, שנגרע מהסגל וכנראה מבין כי עם הגעתו הצפויה של בלם זר הוא עלול להפוך לבלם הרביעי או החמישי ברוטציה. השני הוא עזיז וואטארה, שלא פתח בהרכב וראה את עומרי שמיר מקבל עדיפות על פניו. וואטארה עשוי לנסות, באמצעות סוכנו, לזרז את האפשרות לעזוב את המועדון.

מי שהמשיך את היכולת הטובה שלו מהעונה שעברה הוא באסם זערורה, שהיה מהבולטים בנתניה. גם עוז בילו, שענד לראשונה את סרט הקפטן במשחק רשמי, ומאור לוי הציגו יכולת מצוינת.

בתוך כך, דולב חזיזה קיבל תוכנית עבודה ממאמן הכושר עופר דורון, כשהמטרה היא להכשיר אותו לקראת משחקי הליגה. בנתניה מבינים כי חזיזה לא התאמן באופן סדיר בשבועות האחרונים, ולכן לא מתכוונים למהר איתו או להפעיל עליו לחץ לחזור לשחק מוקדם מדי, כדי להימנע מפציעות מיותרות.