הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"היה צריך להספיק": החולצה שגרמה למחלוקת

חלק בב"ש לא אהבו את העקיצה, וגם: תכנוני התקציב לעונה הבאה

תומר לוי
תומר לוי   30.05.25 - 06:54
Getting your Trinity Audio player ready...
אחרי שמצאו תואר בעונת 2024/25, עם 0:2 חשוב על בית"ר ירושלים בגמר גביע המדינה, בהפועל באר שבע כבר חושבים על העונה הבאה. במועדון קיבלו החלטה עקרונית לא למכור את קינגס קנגוואה בקיץ הקרוב, כך שאלא אם תגיע הצעה גרנדיוזית הוא ימשיך ויחל עם הקבוצה את המוקדמות האירופים.

התקציב של הפועל ב"ש צפוי לגדול, כמו גם שכר השחקנים ובכוונת הקבוצה להתחזק כאשר כפי שכבר פרסמנו, שמות כמו רועי לוי וחמודי כנעאן נמצאים על הפרק. איתן טיבי לא ימשיך, אך לא מעוניין לפרוש ובנוגע להלדר לופס הכדור בידיים שלו - אם יחליט שהוא נשאר, ימשיך לעונה נוספת. אופיר דויזאדה וירדן כהן עשויים להגיע אם לופז יעזוב. 

לגבי קרלוס פונק, בקבוצה רוצים לעשות בירור איתו לפני שיקבלו החלטה אם לחתוך: "משהו בסיפור הזה לא ברור לנו וצריך להבין את הדברים", אמרו בקבוצה. מי שקיבל מחמאות אתמול היה אופיר מרציאנו: "לא היה לי ספק שהוא יהיה טוב. הגיע לו לפתוח בגמר, הוא מתאמן ברמות הכי גבוהות והוא נכס לחדר ההלבשה", אמר עליו רן קוז'וך בסיום. גם גיא מזרחי, מתן בלטקסה ואור בלוריאן קיבלו מחמאות. 

לצד זאת, לא כולם בקבוצה אהבו את החולצה של הגביע "ללא כוכבית". חלק מהשחקנים פחות אהבו את הסלוגן ואמרו: "היה פער של חמש נקודות לטובתנו, זה היה צריך להספיק". הקבוצה תחל באמצע יולי את המשחקים במוקדמות הליגה הארופית ולכן החופשה תהיה קצרה וכבר בעשרים ביוני (אולי קצת לפני) הם יחזרו לאימונים. מחנה האימונים יהיה בפולין.