הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

תומר זלצמן זכה באליפות ישראל באופני הרים

הרוכב שמר על התואר למרות שחש ברע. "הצלחתי להוציא ביצוע טוב משציפיתי"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   30.05.25 - 17:29
Getting your Trinity Audio player ready...
רוכב אופני ההרים האולימפי, תומר זלצמן HD-Trek חזר השבוע מגביע העולם בנובו מסטו, צ׳כיה בו סיים במקום ה 28. לזלצמן לא היה זמן רב למנוחה משום שאליפות ישראל התקיימה הבוקר (שישי) ובה זלצמן שמר על התואר .

בצפיפות התחרויות, הטיסות והאימונים, האלוף המכהן חש שלא בטוב החל מיום רביעי והשתתפותו הייתה בספק. בעיקר, כאשר בשבוע הבא הוא יתחרה בגביע העולם בלאוגנג אוסטריה. לבסוף, החליט זלצמן לזנק הבוקר ביער משמר העמק, ולמרות שלא חש במיטבו הצליח לנצח ולשמור על תוארו.

זלצמן: ״אליפות ישראל והזדמנות להתחרות על חולצת אלוף זה לא דבר שמוותרים עליו בקלות. רציתי לתת לעצמי הזדמנות להתחרות ואני שמח שניצחתי. הצלחתי להוציא ביצוע טוב משציפיתי. המועדון שלי הביא את כל הרוכבים הצעירים לעודד אותי ועם כל המשפחה שלי שם ורוני זוגתי שתומכת בי, לא רציתי לאכזב אותם. עכשיו אתאושש ואצא לאוסטריה בתקווה להמשיך את ההתקדמות שלי".