היא אולי תלויה בעצמה לגבי האליפות, אבל דאבל - היא כבר לא תחגוג: פרנצווארוש, קבוצתו של מוחמד אבו פאני, הפסידה הערב (רביעי) בגמר הגביע ההונגרי 4:3 בפנדלים (אחרי 1:1 ב-120 דקות) לפאקסי - שתניף את התואר, בפעם הראשונה בתולדות המועדון. הקשר הישראלי פתח בהרכב, אך הוחלף אחרי 64 דקות בלבד - ותצטרך להתרכז במאבק האליפות, בשני המחזורים הקרובים בליגה.
הקבוצה של רובי קין נקלעה לפיגור - כבר בתוספת הזמן של המחצית הראשונה: ברנה טות' העלה את פאקסי ליתרון 0:1, בדקה ה-45. אבו פאני הוחלף בדקה ה-64, כשבמקומו הכניס קין את החלוץ לני ג'וזף הצרפתי. בדקה ה-93 החילוף הוכיח את עצמו - כאשר ג'וזף הצליח לכבוש, ולאזן ל-1:1 - רגע לפני שריקת הסיום.
בדו קרב הפנדלים, אלכסנדר פשיץ' (אקס מכבי תל אביב) החטיא את הבעיטה הראשונה, פאקסי דייקה בארבע מחמש הבעיטות הבאות - וניצחה 3:4 בתום הדו קרב בדרך לזכייה ההיסטורית בגביע.