הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

רעבים: אוהדי סאות'המפטון שיגיעו לוומבלי

הסיינטס הודיעו כי כל הכרטיסים לחצי גמר הגביע מול סיטי נמכרו. ההערכה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   17.04.26 - 19:25
Getting your Trinity Audio player ready...
Matt Watson/Southampton FC via Getty Images
Matt Watson/Southampton FC via Getty Images
מרגישים את הטירוף. סאות'המפטון של דניאל פרץ תעלה בעוד שבוע ממחר למשחק ענק מול מנצ'סטר סיטי בחצי גמר הגביע האנגלי בוומבלי. הקבוצה הודיעה מוקדם יותר היום (שישי) כי אוהדיה רכשו את כל 33,350 הכרטיסים שעמדו לרשותם למשחק, מחצית מהאצטדיון.

מדובר למעשה בכמות גבוהה יותר מכמות האוהדים באצטדיון הביתי של הקבוצה בימים כתיקונם, אצטדיון סנט מארי, חרף העובדה כי הוא במרחק 133 ק"מ ושעתיים נסיעה מהמגרש הביתי של סאות'המפטון. אם הסיינטס יעפילו לגמר הפלייאוף האנגלי (וכמובן לגמר הגביע), גם הוא יתקיים כמובן באצטדיון וומבלי.


ממתינים לקבוצה של פרץ עוד שני משחקים לפני המפגש הגדול נגד סיטי, מחר בוויילס מול סוונסי ובשלישי מול בריסטול סיטי. סאות'המפטון עם 72 נקודות לאחר שניצחה בשבעת משחקיה האחרונים, מרחק שלוש מאיפסוויץ' במקום השני כשאיפסוויץ' עם משחק חסר. שתי הקבוצות יפגשו אחת את השנייה בהמשך העונה.
-->