הקיץ האחרון הוא לא אחד שאוריין גורן ישכח במהרה. הכישרון הישראלי הצעיר, שעושה את צעדיו הראשונים במועדון הפאר הקטאלוני ברצלונה, הצטרף למסע ההכנה וזכה ללא מעט מחמאות מכלל צדדים, כולל ממאמן הבלאגרונה האנזי פליק. הערב (רביעי) עשוי הישראלי לרשום ציון דרך משמעותי במיוחד בדמות הופעה באיצטדיון הקאמפ נואו.
אלופת ספרד תערוך את טקס הפתיחה המסורתי שלה שכולל בתוכו גם הצגת השחקנים. בספרד דיווחו כי הקשר הצעיר בן ה-17 נכלל בין שמונת הצעירים שזומנו לאירועי גביע גאמפר כאשר לצדו נכללו: איקר רודריגס, אברימה טונקארה, חמזה עבד אל-כרים, צ'אבי אספארט, ג'ורדי פסקר, אלבארו קורטס ובריאן פאריניאס.
בנוסף, תערוך הקבוצה ניסוי כלים אחרון לקראת פתיחת הלה ליגה כאשר תתמודד נגד אל אהלי ממצרים.
רק לאחרונה, אחד הכוכבים הגדולים בקבוצה פרמין לופס שכבר הרעיף שבחים על גורן בעבר, שיבח בשנית את הליגיונר לאחר שנשאל מי מבין הכשרונות הצעירים השאירו עליו את הרושם הגדול ביותר ואמר: כולם טובים מאוד. עושים עבודה מצוינת בלה מאסיה. אם הייתי צריך לבחור שניים, הייתי אומר אוריין גורן ואברימה טונקארה. לא יצא לי לראות אותם משחקים הרבה קודם לכן, אבל הם באמת טובים ושומרים על רמה גבוהה מאוד".