הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

נעלם להם: הפרשה המשונה סביב לוקאקו

החלוץ טרם חזר מבלגיה לנאפולי, נשיא הקבוצה שוקל צעדים משפטיים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   29.03.26 - 14:09
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by SSC NAPOLI/SSC NAPOLI via Getty Images)
(Photo by SSC NAPOLI/SSC NAPOLI via Getty Images)
פרשה משונה בכדורגל האיטלקי - נוגעת לאחד השחקנים הבכירים בליגה. חלוץ נאפולי, רומלו לוקאקו, נשאר בבלגיה ולא חבר מחדש לאימוני הקבוצה בחמישי האחרון, כפי שנקבע ביניהם. זאת, למרות שלא נכלל בסגל נבחרת בלגיה למשחקי הידידות מול מקסיקו וארצות הברית.

החלוץ בן ה-32, שעדיין אינו כשיר במאת האחוזים, בחר להישאר במולדתו על מנת להתכונן כהלכה לקראת שובו. נשיא נאפולי, אורליו דה לורנטיס, אינו מרוצה מההחלטה של הבלגי - ואף שוקל נקיטת צעדים משפטיים נגד החלוץ שלו. כך דווח הבוקר (ראשון) בתקשורת האיטלקית.
דה לורנטיס העמיד בפני סוכנו של לוקאקו, פדריקו פאסטורלו, אולטימטום לפיו הבלגי יצטרך לחזור עד יום שלישי (כלומר, מחרתיים). אם יחזור, הנשיא יפרש זאת כהתפרצות והוא ייצא מזה בקנס כספי בלבד. אם לא יעשה כן, הנשיא יפנה למסלול המשפטי.

בכל מקרה, לוקאקו אינו צפוי לקחת חלק במשחק הקרוב של נאפולי - נגד מילאן ביום שני הבא. אבל השאלה במקרה הזה חורגת מתחום הכדורגל - דה לורנטיס טוען שמעשיו של הבלגי פוגעים במוניטין של המועדון, ולכן התפתחה הסערה - שבכל מקרה אמורה להיות מוכרעת בקרוב.
-->