הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

90 דקות לסולומון, פיורנטינה נשארה בליגה

הסגולים נפרדו מגנואה ב-0:0. קומו גברה על ורונה והבטיחה עונה אירופית

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   10.05.26 - 17:57
Getting your Trinity Audio player ready...
Gabriele Maltinti/Getty Images
Gabriele Maltinti/Getty Images

הישורת האחרונה: המחזור ה-36 בסריה א' נמשך היום (ראשון) במחזור קריטי לקראת סיום העונה. קומו גברה 0:1 על ורונה בחוץ והבטיחה את השתתפותה באירופה בעונה הבאה. פיורנטינה נפרדה מגנואה ב-0:0 והבטיחה הישארות, בזמן שבמשחק נוסף קרמונזה הביסה 0:3 את פיזה. 


פיורנטינה - גנואה 0:0
הקבוצה מפירנצה, שהייתה במקום האחרון בטבלה באמצע העונה, עשתה את שלה והבטיחה הישארות באופן רשמי. מנור סולומון פתח בהרכב ונראה טוב, אך הקבוצה לא הצליחה להכניע את גנואה שמדורגת במקום ה-14 עם 41 נקודות, נקודה אחת יותר מפיורנטינה. הקבוצה תשחק מול יובנטוס ואטאלנטה עד לסיום העונה.

קרמונזה - פיזה 0:3
ג'יימי וארדי (31), פדריקו בונאצולי (51) ודויד אוקרקה (86) הכריעו מול פיזה שירדה ליגה הרבה לפני המשחק. קרמונזה מרחק נקודה מלצ'ה, אך מתחת לקו האדום כשנורתו שש נקודות בקופה.

ורונה - קומו 1:0
הקבוצה של ססק פאברגס גברה 0:1 על ורונה שירדה ליגה באופן רשמי והבטיחה את מקומה באירופה לעונה הבאה. החלוץ אנסטסיוס דוביקאס כבש את שער הניצחון בדקה ה-71 לאחר טעות קשה בהגנה, ונתן לקומו את 3 הנקודות במשחק שווה כוחות. קומו עלתה זמנית למקום החמישי ועדיין יכולה להבטיח מקום בליגת האלופות לעונה הבאה.

 

 

 

-->