הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מהסרייה א' ללוב? המצב המסובך של לאמק בנדה

השחקן הזמבי לא התייצב לאימונים של לצ'ה ונצפה במחנה של קבוצה מאפריקה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.08.26 - 23:19
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

אחרי שהעביר מסר שהוא נמצא וכי הוא במצב טוב, הסיפור סביב לאמק בנדה שוב מסתבך. כזכור, חברו של עומרי גנדלמן ללצ'ה נעלם, ולא התייצב לאימוני טרום העונה ב-12 ביולי.

לאחר שהמנהל המקצועי סטפנו טרינקרה צוטט אומר שהוא "חושש שקרה לו משהו", ב'סקיי איטליה' דיווחו שהשחקן העביר מסר למקור מחוץ למועדון על כך שהוא בסדר, אך לא מתכוון לחזור לאיטליה.

היום (ראשון) פורסם באירופה כי בנדה נצפה באימונים של אלופת לוב, אל סוואלי, שמשחקת בין היתר בליגת האלופות של אפריקה. לאחר מכן נודע כי לצ'ה פנתה לפיפ"א בנושא.

במקביל, חוזהו של בנדה מסתיים בתום העונה הבאה אך לצ'ה לא קיבלה עליו הצעה. השחקן עצמו לא מעוניין לשחק במדיה וכאמור לא מתכנן לשוב לארץ המגף. 

מועדון אל-פאתח הסעודי, שהציע לשחקן חוזה עתק לפני כן, כבר ירד מהפרק ועבר להתמקד באופציות אחרות. נכון לרגע זה, לא ברור מה יהיה הצעד הבא ואם ישלים את המעבר לאפריקה.

 

 

תגיות: לאמק בנדה