המחזור השלישי בליגה האיטלקית המשיך היום (ראשון) עם עוד מספר משחקים, כאשר פרוסינונה פגשה את ונציה והשיגה ניצחון מאוחר אחרי משחק מרתק, ופארמה סיימה ב-1:1 מול מונזה.
פרוסינונה - ונציה 2:3
האורחת רושמת הפסד שלישי ברציפות דווקא אחרי שכמעט השלימה קאמבק גדול. במחצית הראשונה הסתיימה ביתרון של שני שערים מצידה של המארחת כאשר אנטוניו ריימונדו הבקיע צמד נהדר בדקה ה-21 וה-39.
בחצי השני ונציה השתלטה על המשחק ותוך שמונה דקות הצליחה להשיג שוויון דרמטי - כאשר ג'ון יבואה הבקיע בדקה ה-66, וריצ'י סגרדו מצא את הרשת בדקה ה-74. אך לצערם, את תוצאת הסיום חתם גיורגי חברנאדזה בדקה ה-83.
פארמה - מונזה 1:1
שתי הקבוצות הגיעו למשחק הערב כשהן עדיין ללא ניצחון, ואחרי 90 הדקות המשיכו באותו הסטטוס. ג'יי רובינסון הבקיע עבור האדומים בדקה ה-38, אך ראה את סימונה לונטני כובש בדקה ה-60, בדרך לשוויון בסיום.