הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בדקה ה-98: 1:2 דרמטי לאינטר על פיורנטינה

המארחת נכנסה לתוספת הזמן ב-1:0, אך הפכה בעזרת שערים של תוראם וז'לינסקי

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.10.26 - 16:26
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

אינטר אירחה היום (ראשון) את פיורנטינה במסגרת המחזור השמיני בליגה האיטלקית, וכבר הייתה בדרך להפסד, אך השלימה מהפך דרמטי עם שני שערים בתוספת הזמן וניצחה 1:2.

אינטר הרבתה להגיע למצבים במחצית הראשונה, אך לא הייתה מדויקת מול השער. בדקה ה-65 הצליחה פיורנטינה להדהים את המארחת, כשאלכס חימנס שלח בעיטה אדירה מחוץ לרחבה וקבע 0:1. אינטר ניסתה לחזור למשחק, אך נתקלה פעם אחר פעם בדויד דה חאה, שסיפק הופעה מצוינת בין הקורות. קרלוס אוגוסטו אף נעצר פעמיים במשקוף, והלחץ של המארחת לא הניב שער עד הדקות האחרונות.

 

בדקה ה-91, אנדי דיוף מצא את מרקוס תוראם בתוך הרחבה. החלוץ, שהרבה להחמיץ במהלך המשחק, סיים כמו שצריך ומצא את הפינה בדרך ל-1:1. בדקה ה-98 המהפך הושלם. המארחת זכתה לפנדל דרמטי, אותו לקח פיוטר ז'ילנסקי. הקשר הפולני שלח כדור מדויק לפינה, והבטיח לאינטר את חזרתה לפסגת הסריה א'.

אטאלנטה - פרוזינונה 4:4
האצטדיון בברגאמו אירח את אחד ממשחקי הכדורגל היותר משוגעים שנתקלנו בהם בשנים האחרונות, בוודאי באיטליה. משחק רווי מהפכים ושערים, שהסתיים בחלוקת נקודות שמשאירה את האורחת במקום השישי והמפתיע, בעוד אטאלנטה של מאוריציו סארי תקועה במקום ה-11.

רומאנו שמיד כבש ראשון כבר בדקה הראשונה, אבל בצד השני ניקולה קרסטוביץ' איזן זמנית (14) - רק כדי ששמיד ישלים צמד בדקה ה-17 ויקבע 1:2 לפרוזינונה. אטאלנטה התעוררה, בדקה ה-33 היא קיבלה פנדל - שאותו ניצל אדרסון כדי לקבוע 2:2 ורגע לפני ההפסקה קרסטוביץ' השלים צמד (45) כדי לקבוע 2:3 לאטאלנטה בהפסקה.

ומבול השערים לא נפסק: עם פתיחת החצי השני, פרוזינונה שוב השוותה - הפעם מרגלי ג'אקומו קאלו, אבל השוויון החזיק מעמד בקושי שתי דקות כי אליף אלמאס (50) קבע 3:4 למארחת. אלכסה טרזיץ', שנכנס כמחליף בהפסקה, חתם את תוצאת המשחק כשהצליח להשוות שוב - וקבע 4:4 משוגע בסיום.

גנואה - ונציה 0:1
בקרב התחתית, הקבוצה של דניאלה דה רוסי שרדה משחק צמוד ומתוח - שהותיר את היריבה במקום האחרון, עם שלוש נקודות בלבד מתחילת העונה. מיקאל אגיל אלרטסון כבש את שער הניצחון מבישול של אל שעראווי בדקה ה-25.