לאחר ששתי הגדולות של ספרד, ברצלונה וריאל מדריד הודחו מליגת האלופות, ייתפנו זה עתה הקבוצות למאבק על אליפות ספרד זאת כשהקאטלונים מקדימים את הבלאנקוס ב-9 נק' כשנותרו עוד-21 בקופה כשהבלאוגרנה מגיעה לאחר חמש ניצחונות רצופים. לקראת המשחק נגד סלטה ויגו שייערך מחר (רביעי) דיבר מאמן הקטאלונים האנזי פליק.
פליק השיב לשאלת העיתונאים בנוגע להאם הוא מתכוון לחדש את חוזהו שמגיע לקיצו בסיום העונה הבאה: "התוכנית שלי היא לחדש. זה יהיה השלב האחרון בקריירה שלי. יש לי תחושות טובות מאוד, אני רוצה לחדש את החוזה שלי אבל זה לא הזמן לדבר על זה כרגע".
על שאפיותיו אמר הגרמני: "החלום שלי הוא לזכות פה בליגת האלופות, אני מאמין שנוכל לעשות, אני גם רוצה להיות המאמן באצטדיון הזה כשהוא יושלם. זה החלום השני שלי". בנוגע להדחה מליגת האלופות: "כל עונה היא מסע, ספגנו הפסד קשה אך נשתפר לקראת העונה הבאה, נתנו הכל".
על תכנון העונה הבאה והסיטואציה של רוני ברדרג'י אמר: "יש לנו בסיס נהדר לשנים הבאות, נקבל החלטות חשובות הקיץ, אני ודקו מדברים כל יום". "זה לא מצב קל, הוא משחק מול הטובים בעולם, הוא שחקן נפלא שהשתפר מאוד. אנחנו זקוקים לכל השחקנים".
מבחינת מצבת הפצועים: ברנאל וראפיניה יימשיכו להיעדר.