הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מעט מדי, מאוחר מדי: 1:2 לריאל על אלאבס

שערים של ויניסיוס ואמבפה לא השכיחו יכולת רעה, שגררה שריקות בוז מהקהל

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   22.04.26 - 00:36
Getting your Trinity Audio player ready...
(Denis Doyle/Getty Images)
(Denis Doyle/Getty Images)

שבוע עבר מאז ההדחה מליגת האלופות מול באיירן מינכן, שבוע שלווה בלא מעט דיווחים ושמועות בנוגע למעמדם של אלברו ארבלואה ושחקניו, ונראה שהדבר בהחלט השפיע על ריאל מדריד. הקבוצה מהבירה אומנם ניצחה 1:2 את דפורטיבו אלאבס, אך נראתה רע ברוב שלבי המשחק וספגה בסיום שריקות בוז צורמות מהקהל בברנבאו.

הפתיחה הייתה איטית ולא מרשימה, אך בדקה ה-30 קיליאן אמבפה הסתובב ושלח בעיטה מחוץ לרחבה, הכדור פגע בג'וני אוטו, הטעה את אנטוניו סיברה והתגלגל פנימה בדרך ל-0:1 שהעיר מעט את המשחק.

אלא שלפני ההפסקה, הצרות התגברו עם עם פציעה של אדר מיליטאו. הבלם הברזילאי קיבל כדור במרכז הרחבה מג'וד בלינגהאם, אך בעט אותו למשקוף ונפגע במהלך. הוא פינה את מקומו לאנטוניו רודיגר, ובמדריד ובנבחרת ברזיל בוודאי מקווים שמיליטאו, שנוטה לפציעות, לא סובל מפציעה חמורה.

בתחילת המחצית השנייה, בעיטה נהדרת של ויניסיוס מרחוק הכפילה את התוצאה ל-0:2, אך שמאותו רגע נראה שריאל מדריד הורידה כמה הילוכים והשחקנים החלו להציג יכולת מזלזלת, שעלתה להם בסופו של דבר בשער מצמק של טוני מרטינס בתוספת הזמן.

ריאל מדריד רושמת ניצחון ראשון בחודש אפריל, ומצמקת את הפער מברצלונה שבפסגה ל-6 נקודות לפחות באופן זמני, לפני המשחק של המוליכה מול סלטה ויגו. בשישי, לארבלואה ושחקניו מחכה ריאל בטיס. מנגד, דפורטיבו אלאבס בסכנת ירידה מתחת לקו האדום עוד במחזור הזה.

-->