הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"פליק מאוהב בגורן. אוהדים כועסים שהוא ישראלי? מגוחך"

כתב קטאלני בכיר יצא להגנת קשר בארסה: "בן 17 לא צריך לקבל ביקורת כזאת"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   04.08.26 - 17:09
Getting your Trinity Audio player ready...
Nigel French/PA Images via Getty Images
Nigel French/PA Images via Getty Images
ברצלונה ממשיכה בקדם העונה שלה, כשאחד השחקנים הבולטים ביותר הוא אוריין גורן. הקשר הישראלי בן ה-17 של ברצלונה שותף לאחרונה בעמוד של הקבוצה ברשת X והתקבל בשורה ארוכה של תגובות פרו פלסטיניות, מה שהוביל לכך שהכתב הבכיר חאומה מרסט יצא להגנתו.

מרסט כתב: "גורן מהמם את פליק, מעיף אותו מהרגליים. הוא בן 17 שמשחק בברצלונה מגילאי נוער. אתם לא תאהבו את איך שהוא משחק? זה בסדר, זה חלק מהמשחק. לא צריך לקלל אותו בגלל המקום בו נולד. הוא ילד בן 17 שמתנהג בצורה מושלמת, כועסים עליו כי הוא ישראלי? זה פתאטי".

מרסט, שמסקר באופן שוטף את מחלקת הנוער של ברצלונה, המשיך: "ההתנהגות שלו מושלמת. הוא הבטחה גדולה לכדורגל ולברצלונה, לא לתת לו לשחק כי הוא ישראלי? זאת ביקורת שלא שווה לדבר עליה. גם אם אתם חושביםש הוא ישראלי, זה פשוט רעיל. ילד בן 17 לא צריך לעבור את המתקפה שגורן עובר. תכבדו אותו".

תגיות: אוריין גורן