הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"חגגה על המגרש". הנתונים האדירים בבארסה

האלופה הספרדית רשמה 0:2 על בילאו: "ראפיניה ממשיך לסחוב אותה על כתפיו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   27.08.26 - 23:59
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

ברצלונה עם ניצחון שני בשני משחקי ליגה. האלופה גברה הערב (חמישי) 0:2 על אתלטיק בילבאו. ראפיניה ופרמין לופס כבשו, רודרי עלה להופעה בכורה. אונאי סימון אומנם ספג שני שערים, אך מנע מהתוצאה להיות גבוהה הרבה יותר ונבחר לאיש המשחק.

קצת מספרים. ברצלונה פתחה עונה בליגה עם שני ניצחונות, שבעה שערים או יותר וללא שערי חובה בשני מחזורי הפתיחה, בפעם הרביעית בלבד: 1984, 2013, 2020 ו-2026.

החבורה של האנזי פליק דורגה במקום הראשון בלה ליגה ב-58 מתוך 78 מחזורים אפשריים - 74% מהזמן. בנוסף, אתלטיק בילבאו לא ניצחה בברצלונה ב־31 הביקורים האחרונים שלה.

"האלופה כבר במקום הראשון", הייתה הכותרת במארקה. שם הוסיפו: "ראפיניה ממשיך לסחוב את בארסה על כתפיו. הברזילאי ופרמין העניקו את הניצחון לקבוצה שעדיין מחפשת את הקצב שלה. אונאי סימון ומסגרת השער מנעו תבוסה קשה יותר לקבוצה של טרזיץ".

"בארסה עם התשע המדומה חגגה על המגרש. אונאי סימון, במשחק פנטסטי, מנע תבוסה. רק ראפיניה, פרמין והקורה (פעמיים) הצליחו להכניע אותו", הוסיפו במונדו.

תגיות: ברצלונה