הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בדקה ה-100: לבאנטה חילצה 3:3 מסביליה

סיום משוגע למחזור בספרד עם שלושה שערים והרחקה בתוספת הזמן

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   13.10.26 - 00:12
Getting your Trinity Audio player ready...
(Clive Brunskill/Getty Images)
(Clive Brunskill/Getty Images)
איזו דרך לסיים מחזור. המחזור השמיני בליגה הספרדית ננעל הערב (שני) עם דרמה אדירה, כשלבאנטה וסביליה נפרדו ב-3:3 משוגע, במשחק שבו נכבשו שלושה שערים בתוספת הזמן. האורחת כבר הוליכה 0:2 ונראתה בדרך לניצחון, אך לבאנטה לא ויתרה, חזרה פעמיים מפיגור ובסופו של דבר חילצה נקודה בזכות שער שוויון בדקה ה-100.

סביליה פתחה טוב יותר ועלתה ליתרון כבר בדקה ה-13, אחרי שרובי יור ניצל מסירה לאחור רעה של איפאני נדוקווה, עבר את השוער מתיו ראיין וכבש את שערו הראשון בכדורגל הספרדי. האורחת המשיכה להיות מסוכנת ובדקה ה-54 הכפילה את היתרון, כשפליקס קורייה ניצל הורדת כדור של יור וכבש מקרוב. אלא ששלוש דקות בלבד לאחר מכן הצליחה לבאנטה לצמק ל-2:1 משער של איבן רומרו, שהחזיר את המארחת לעניינים.
הדרמה האמיתית הגיעה בתוספת הזמן. בדקה ה-92 אדריאן דה לה פואנטה השווה ל-2:2 עם בעיטה נהדרת מקצה הרחבה, אך סביליה לא נשברה והחזירה לעצמה את היתרון בדקה ה-95, כשאיסאק רומרו שלח בעיטה אדירה לחיבורים מחוץ לרחבה. החלוץ הורחק לאחר שספג צהוב שני בעקבות חגיגת השער, ולבאנטה ניצלה את היתרון המספרי כדי להשוות פעם נוספת.

בדקה ה-100 נדוקווה, שהיה אחראי לטעות שהובילה לשער הראשון, דחק מקרוב את ה-3:3 והפך לגיבור של המארחת. בעקבות התוצאה, לבאנטה הצליחה להימנע מהפסד שלישי ברציפות ולצאת מהאזור שמתחת לקו האדום, בעוד סביליה פספסה הזדמנות להתקרב עד כדי שתי נקודות מריאל מדריד שבמקום הרביעי.